Sommerhuse online

     Sommerhuse online  
  Booking  

Sommerhuse Bornholm

Bornholm er nok Danmarks mest kendte ferieø som hvert år besøges af mange både danske og udenlandske turister, som besøger bornholm for at nyde de gode sommervejr, de mange strande og opleve den helt specielle hyggelige stemning som hersker på øen.

På Bornholm kan du vandre , cykle eller besøge både fuglepark og tropeland, feriesteder er om sommeren velegnet til lange vandreture og cykelture i skovene eller den omkringliggende natur. På bornholm finder der adskillige butikker med sko tilbud og tøj eller du kan checke wellnesscentre for gode tilbud på massage uddannelse eller wellness behandlinger både som ansigtsmassage eller kropsbehandlinger. se også miniferie bornholm, udlejning ejendom eller kroophold.

Miniferie sommerhus Bornholm

Bornholm, Bornholm, Bornholm er i sandhed en dejlig ferieø. Dette er et rigtig godt alternativ til en miniferie i storbyen. På Bornholm er det masser af skøn natur at opleve. Derudover har Bornholm en lang tradition angående deres mad. Rundt på øen ses skorstene bryde naturen, disse tilhører de lokale røgerier, hvor der ryges en masse lækker fisk, som er en af øens specialiteter. På en miniferie på Bornholm kan du være sikker på, at du kommer helt afslappet og udhvilet hjem.

Ferie Bornholm - Sommerferie Bornholm

Bornholm eller solskinsøen, som den også bliver kaldt, er den ideelle ø for børnefamilier. Øen har rigtig mange lækre oplevelser for enhver smag. Man kan tage på en dejlig vandretur ude på Hammerknuden. Her kan man opleve den smukke opalsø samt Hammershus slotsruin, som er rigtig sjov for børn at udforske. Bornholm har nogle meget specielle kirker, nemlig rundkirkerne. Af Danmarks 7 rundkirker ligger 4 af dem på Bornholm. Den meste kendte er nok Østerlars, og dette er også den største af rundekirkerne, og helt sikkert et visit værd. Mange tager en miniferie i luksussommerhus på bornholm , for lige at tage et par fridage, fra den daglige stressede hverdag. Bornholm har også nogle madtraditioner, som ikke ses andre steder i landet. De bornholmske røgerierne, hvor man kan få det lækreste frisk røget fisk, eller bare en lækker fiskefilet, hvis man har børn med. Bornholm er en lille dansk perle, som man skal opleve mindst en gang.

 

 

 

 

Sommerhuse Blokhus
Sommerhuse Blåvand
Sommerhuse Bork havn
Sommerhuse Lønstrup
Sommerhuse Marielyst
Sommerhuse Norge
Sommerhuse Rømø
Sommerhuse Sjælland
Sommerhuse Skagen
Sommerhuse Sverige
Sommerhuse Søndervig
Sommerhuse Øster Hurup