Køb badedragten til sommerhusturen i god tid

ss22

Corona’en raser desværre over Danmark og viser sit grimme ansigt. Butikker holder tvangslukket og ingen kender fremtiden. På trods af regerings mange hjælpepakker er der en gruppe selvstændige, som kæmper med næb og klør for at holde sig oven vande. For pengene sidder ikke ligeså løst som de tidligere har gjort. Det betyder at de mindre shops, som ikke er kapitalejet hurtigt får problemer med likviditeten.

Hvad kan du gøre for at hjælpe ??

Du kan hjælpe på 3 forskellige måder som alle gør en verden til forskel.

1: Køb eksempelvis dit badetøj til børn nu. Det kan godt være I først skal I sommerhus om nogle måneder, men ved at fremskynde købet er du med til at holde hjulene igang – både webshoppens og den samlede samfundsøkonomi.

2: Køb et gavekort. Har din yndlingsbutik gavekort så køb dem. På den måde får de penge i kassen til at ride krisen af med. Det eneste det koster dig er at du bruger pengene før du havde tiltænkt det.

3: Bidrag på de sociale medier. Et af de største bidrag du kan give en butik er at følge den , interagere med den på de sociale medier eller ved at give den gode anmeldelser på eksempelvis Trustpilot – forudsat selvfølgelig du har handlet der. Vil du have flere tips til hvordan du kan hjælpe en online butik i nød så kan du læse dette blogindlæg med online tips.

Husk i denne svære tid for alle gælder det at stå sammen – med afstand – men I denne virtuelle verden kan og må gerne stå tæt. Så bak op om de små internetbutikker for ellers eksisterer de ikke imorgen. Du kan hjælpe dem – gratis.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *