Sådan skriver du en god konfirmationssang

ss22

Noget, der hører med til en konfirmation, det er sange. Unge i den alder synes ofte, at alt er pinligt, så konfirmanderne vil højst sandsynligt også synes, at sangene til deres konfirmation er pinlige. Men sange hører med til en konfirmation.

Gæsterne synes ofte, at det er sjovt med sange. Samtidig får gæsterne også ting at vide om konfirmanden, som de måske ikke har vidst. Det kan blandt andet gælde familiemedlemmer, der måske ikke ser konfirmanden særlig ofte. Men sange er også med til at give en god stemning blandt gæsterne. Men en sang er samtidig også et samtaleemne blandt gæsterne. Efter at en sang er slut, så snakker man ofte med sidemanden om sangen.

rose

Gode råd til at skrive en konfirmationssang

Mange vælger at betale en professionel til at skrive deres konfirmationssang. For dem, der er vant til at skrive sange, så er det let som en leg, men for dem, der ikke er vant til det, så kan det til tider være en stor mundfuld. Men man kan heldigvis få gode råd til at skrive en konfirmationssang rundt omkring på internettet blandt andet lige her.

Der står der ting, som man skal huske, når man skriver en sang. De råd kan man selvfølgelig også bruges til andre festsange og ikke kun til konfirmationssange.

Man får flere råd til, hvordan man vælger en melodi til sangen. Men man får også råd omkring rim i sangen, og at man fx kan lave en brainstorm over de ting, som man gerne vil have med i sangen.

Sjove billeder af konfirmanden

I en konfirmationssang er det vigtigt med sjove historier om konfirmanden. Udover sjove ting om konfirmanden, så vælger mange også at sætte billeder ind på papiret sammen med sangen. Der vælger man ofte at bruge sjove og pinlige billeder af konfirmanden.

Forslag til sangskjulere

Noget, der hører til en konfirmationssang, det er en sangskjuler. Hvis man ønsker at gøre det simpelt, så kan man vælge en flot gavepose og putte sangene i. Man kan også lave sin egen sangskjuler. Hvis det er en dreng, der er vild med traktorer eller biler, så kan man fx lave en traktor eller en bil som sangskjuler.

Man kan også vælge at printe sangene ud på farvet papir. Man kan fx printe dem ud på rødt papir, rulle dem og putte dem ned i fransk hotdog brød. Så ligner det franske hotdogs. Man kan også lave en flot æske og sætte billeder på af konfirmanden, hvor sangene ligger indeni æsken.

Gode råd til konfirmationen

Hvis du står og skal arrangere en konfirmation, så er der mange ting, som man skal have styr på. Inde på Konfirmationsnyt.dk kan man finde gode råd til alt omkring konfirmationer. Du kan finde tips til, hvordan du laver dine egne indbydelser. Derudover kan du få gode råd til, hvordan du laver en god tale, eller til hvad du kan give en konfirmand i gave. Du kan også få tips til konfirmationsstøj.

Derudover kan konfirmanden også få tips til, hvad man kan lave på sin Blå Mandag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *