Tænk som en indbrudstyv og sikre dit sommerhus med små enkle midler eller gå ”all in” med skalsikring

ss22

Det fleste af og vil nok helst ikke bruge en formue på sikkerhedsdøre, gitre og alarmsystemer til vores sommerhus. Derfor har vi samlet nogle tips på hvordan du selv kan forebygge indbrud i sommerhuset mens du er hjemme. 

 

Vi har talt med en låsesmed hos Norh Sikring og låsesmedens bedste tips er at selv sætte sig ind i indbrudstyvens verdenen og derefter tage små enkle tiltag der skaber forvirring hos tyven F.eks. er de færreste af os, der foretrækker farlige, besværlige løsninger i vores arbejde, det samme gælder for en indbrudstyv. Så den bedste måde at holde tyvene væk fra dit sommerhus, er at få dit sommerhus til at fremstå som både besværligt og ”farligt” at udføre et indbrud på. 

 

De fleste indbrudstyve foretrækker arbejdsro og vil ikke blive opdagede. De vælger at bryde ind, hvor der ikke ser ud at være nogen til at forstyrre arbejdet. Så hvis du har et sommerhus med en overgroet have, henlagt i mørke og en postkasse fyldt op er et klart tegn til tyven om, at der ikke er nogen hjemme. Derfor ville det være en god start at sørge for få græsset regelmæssigt slået, tømt postkassen, få placeret skor uden for døren og lys på timer opsat. Små og næsten gratis tiltag der dog kræver lidt anstrengelse. 


Hvordan kommer jeg indenfor, kan jeg blive opdaget?

 

Det er psykisk hårdt arbejde for en tyv at være i færd med at finde en måde at bryde ind og at bryde ind i et hus. Tankerne svæver, Måske kommer der nogen forbi lige om lidt? Måske larmer jeg så at naboen hør og at jeg derfor bliver opdaget.

Her vil  så kaldet ”skal sikring” være meget effektivt dvs. du taget tiltag og sikrer dit sommerhus med mere sikre låse, en sikkerhedsdør, gitre og eventuelt et alarmsystem det går i gang og larmer ved et forsøg på indbrud. Mulighederne indenfor ”skal sikring” er mange. Hvis du bestiller en låsesmed til et sikkerhedstjek, ville du kunne få alle muligheder præsenteret.  Norh låsesmed på Nørrebro udfører sikkerhedstjek gratis i Storkøbenhavn, men kører også længere ud i Danmark. Det kan du med fordel bruge hvis du ønsker nogle råd til sikring af sommerhuse. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *