Hvilke aktiviteter skal du lave med familien i sommerhus?

ss22

Det kan godt blive svært at aktivere børnene en hel uge i sommerhus. Der skal ofte ske noget, for de små størrelser, og det skal ikke blive for kedeligt. Nogle aktiviteter såsom brætspilshygge, snobrød over bål, kakao foran pejsen osv. kan en del af timerne sagtens gå med. Hvad skal der så ellers ske på resten af jeres sommerhus ophold? 

Her kan du lade dig inspirere til nogle skønne oplevelser, når I er i sommerhus. Læs videre i artiklen, eller lad dig inspirere på inspirationsboblen.dk

Sommerhus

Brug naturen omkring jer

Noget af det man kan gøre med børnene, når man er en uge i sommerhus, er at søge ud i naturen. Sjældent har man den fornødne tid i hverdagen, til at gå på opdagelse i alle de mange skønne oplevelser, som naturen har at byde på. Naturen, med alt hvad det indebærer, kan byde på mange timers underholdning for familien. 

’Man kan bl.a. vælge at pakke en picnic kurv og et tæppe med, gå på opdagelse i nærområdet og finde et flot sted at spise sin frokost. Andre muligheder for at nyde naturen er ved at søge ned til stranden, ud i klitter, hen til marker og i skove. Der er et bredt udvalg af naturoplevelse på alle tidspunkter af året. 

Søg ind til bylivet for at få noget café hygge 

Man kan også vælge at tage familien med ind til byen. Der findes ofte små legepladser eller andre steder med diverse legeaktiviteter i og omkring byen. Det kan også være på en regnfuld dag, at en tur ind i et større shoppingcenter kan være rart. 

Der er mange muligheder i byen, hvor man bl.a. også kan tage på café og spise frokost eller drikke en kop varm kakao. På den måde kan man få mange timer til at gå inde i byen, mens man nyder bylivet.  

Heldagsture fyldt med oplevelser

Hvis man gerne vil søge lidt længere væk fra sommerhuset, så kan heldagsture give grobund for mange gode oplevelser. Det kan bl.a. være ture til forlystelsesparker såsom Tivoli, Tivoli Friheden, Legoland osv. Det kan også være en tur i Lalandia, svømmehallen, større lege haller osv. Der findes så mange steder, hvor børnene kan lege hele dagen og få brændt alt deres krudt af. Fordelen ved en heldagstur er, at man ofte kommer får brugt energien i løbet af dagen. Når man lander hjemme i sommerhuset, så vil det ofte handle om ren hygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *