Kører du på ferie i sommerhuset i en gammel BMW?

ss22

Hvis du er ejer af en ældre BMW E30 og overvejer en længere tur til et sommerhus i udlandet, kan du nedenfor læse mere om, hvad du bør være opmærksom på. Bilen er som udgangspunkt af høj byggekvalitet, men grundet de mange år på bagen, er det en god idé at tjekke op på, om din bil er i stand til at klare en længere køretur.

Bmw-e30

Lidt om BMW E30

Hvis du netop har besluttet dig for at tage på en længere tur i din gamle BMW E30 er det altid en god idé at sætte dig lidt ind i bilens oplysninger. På den måde er du sikker på, at du kender din bil, inden du kaster dig ud på længere køreture. Derudover kan du også få bilen tjekket på et værksted inden, så bilen er godt og grundig forberedt, inden du drager afsted. Selvom det vil koste dig en sum penge, er de penge i sidste ende godt givet ud, så du kan føle dig tryg på vejene.

En BMW E30 er fra serie 3 og årgang 1982-1990. Bilen er især kendt for den høje kvalitet, når det kommer til helhedsindtrykket. Derudover ved du sikkert, at BMW er et anerkendt bilmærke, og derfor er det tydeligt at mærke, at de står bag bilens fremstilling. Modellen er stadig relativt eftertragtet, hvilket blandt andet skyldes den høje holdbarhed samt design. 

Vinterdæk og bil

Derfor bør du overveje vejhjælp 

Du kan risikere, at grundet bilens lange levetid, kan der forekomme eventuelle uventede komplikationer på vejene. Det er derfor altid en god idé at forsøge at komme dem i forkøbet, så du undgå at skulle tilkalde Falck og pludselig stå i en situation, hvor du ikke kan nå frem til destination. For at være på den sikre side er det en god idé at sikre inden, at du kan få den rette hjælp. Det gør du blandt andet ved at finde en god vejhjælp. En vejhjælp er med andre ord en forsikring.

Du får vejhjælp, hvis der for eksempel opstår motorproblemer, dine dæk er punkterede, eller hvis du skulle være løbet før brændstof. Vejhjælpen skal netop komme dig til undsætning, så du slipper for uforudsete regninger, fordi bilen kræver en tur på værkstedet. Dog skal du være opmærksom på, at vejhjælpen også skal kunne dække bilen uden for landets grænser. Hvis du allerede på forhånd har sørget for, at bilen er i god stand, burde der ikke være noget at frygte. For netop at sikre at din bil er i okay stand, kan du overveje at skifte dækkene ud med nogle nyere. Du kan blandt andet læse mere på denne side: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/vigtige-ting-huske-inden-turen-gaar-til-tysklands-bundesliga. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *