Bordet er familiens samlepunkt i jeres sommerhus

ss22

Alenetid med familien og fuldstændig ro. Det er kun nogle af de mange ting et sommerhus kan give dig og din familie, når I har ferie. Tiderne i sommerhus er der, hvor man skaber varme minder og hyggelige stunder. Især ved bordet er der en beroligende energi, som giver en følelse af samvær for hele familien. Det kan være til aftensmaden at man sidder sammen over et lækkert måltid. Det kan være man sidder og spiller et sjovt spil eller drikker en varm tiltrængt kop te sammen. Derfor er bordet familiens samlepunkt i sommerhuset.

Læs videre herunder om, hvorfor det er vigtigt at have et bord i sit sommerhus.

Giver en helhed

Et rum kan virke helt tom, hvis der ikke er et bord til at fylde rummet og give det personlighed. Et bord er med til at skabe et samlepunkt som vi tidligere har snakket om, men det er også med til at give komfort til dig eller til de stunder, hvor man har venner på besøg. Det er nemlig behageligt at alle har en plads ved bordet, så man alle blive en del af samtalen. Det skaber et fællesskab og giver en masser en gode samtaler. Det er derfor et bord giver en helhed til rummet både indretningsmæssigt, men også socialt.

kvalitetstid

Detaljer giver betydning

Detaljer. For nogle personer kan det virke ubetydeligt, men for andre kan det hjælpe dem med at udtrykke sig ved hjælp af detaljer på selv de mindste ting. Det hjælper med at sætte en bestemt personlighed på bordet, så det får en større betydning for dig. Skal det skille sig ud ved hjælp af farver eller figur. Skal det falde i et med rummet ved hjælp af mørke farver og simpelt design. Det er sådan noget, der kan give rummet et helt nyt indtryk. Du eksperimentere og afprøve så meget du vil. Hvis du gerne vil ind og blive inspireret på nettet kan du se her og kigge på de mange forskellige muligheder af borde.

 

Sæt det strategisk

Ved et bord kan man tillade sig at lade stilheden falde over en. Man kan give sig selv plads til at sidde og lade tankerne flyde. Derfor er det rart hvis bordet er placeret et sted, hvor du kan sidde og slappe af. Det skal også være et sted, hvor der er plads til at være mange mennesker, hvis man får familien på besøg så er det rart at det er rum og plads til alle som vi snakkede om tidligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *