Køb brugte studiebøger og få råd til en sommerhustur

ss22

Det er ingen hemmelighed, at studiebøger fylder meget i en studerendes budget. Der skal ofte sættes mange penge af, og når først bøgerne er købt, er der ikke råd til meget andet den måned. Derfor kan det være en idé at købe brugte studiebøger. Her kan man ofte spare mange penge og stadig finde bøgerne i fin stand. Ved at spare penge på bøger, får man også bedre råd til sjovere ting som f.eks. en tur i sommerhus.

Tag dine brugte studiebøger med i sommerhus

I den travle hverdag kan det være svært at finde tid til at sætte sig grundigt ind i pensum. Nogle gange kan det være rart at komme lidt væk fra det hele og forkæle sig selv med en tur i et sommerhus med nogle andre rammer. Så kan det være lettere at fokusere på sig selv i stedet for alle de forventninger, der kan være til en, når man bor i en studieby, hvor der hele tiden sker noget.

Hvis man mangler brugte studiebøger i København eller studerer i en af de andre store studiebyer, kan det især være rart at komme lidt væk fra storbyen og ud, hvor der er mere natur. I et sommerhus bliver man ikke forstyrret af en masse hverdagsting og kan for alvor dykke ned i studiebøgerne og fokusere på pensum.

kvinde som læser

I et sommerhus kan man både slappe af og nyde roen og naturen samtidig med, at man studerer og f.eks. læser op til en vigtig prøve eller eksamen. For nogle kan det endda hjælpe på den stress, mange føler op til en vigtig eksamen, hvis de tager i sommerhus og kobler af, mens de læser op. Så kan man komme tilbage til studiet og eksamenerne med fornyet energi og mod på studiet og en masse brugbar viden.

Brugte studiebøger hjælper på pengepungen

Studiebøger kan, som nævnt, være noget af en udskrivning, og hvis man ikke lige har fået sat penge af i budgettet til at købe bøger for, kan man hurtigt komme i pengenød, når der er semesterstart. Så er der hverken råd til det sjove eller det basale, og man må være kreativ for at få pengene til at slå til.

Et godt råd her kan være, at alle bøgerne ikke nødvendigvis behøver at være nye. Hvis man tager sig tid til at lede, kan der være mange penge at spare ved at købe brugte studiebøger. Mange sætter deres studiebøger til salg, når de er færdige med dem. Så kan de nemlig få lidt af de penge tilbage, de brugte på dem, da de selv stod i situationen, hvor de skulle hive en masse penge ud af budgettet for at blive klar til semesterstart.

Hvis man køber brugte studiebøger, hjælper man altså både sin egen pengepung og andre studerendes. Dermed får man også nemmere råd til nogle af de ting, der kan forsøde tilværelsen, når det bliver lidt hårdt at studere. Nogle forsøder tilværelsen med en tur i byen eller på café, mens andre foretrækker at forkæle sig selv med en tid ved frisøren eller anden pleje af sig selv. Denne pleje kunne også være en tur væk fra det hele i et sommerhus – enten alene eller sammen med søde mennesker eller kæledyr.

Der kan altså være flere fordele i at købe sine studiebøger brugt, så det er bare med at komme i gang med at lede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *