3 Gør det selv-ideer til dit sommerhus

ss22

Intet skriger dansk hygge som en dejlig varm sommer i et sommerhus ved en af de smukke danske strande. Men selvom det er rigtig dejligt at ligge i en drømmeseng og slikke sol hele dagen, er der også andre måder, hvorpå man kan få tiden til at gå i sommerhuset. Er du typen, der bliver rastløs af at sidde stille for længe ad gangen? Kan du godt lide at være i gang med et kreativt projekt? Så skal du læse med her. Der er nemlig et hav af spændende gør det selv-projekter, man kan kaste sig over, når man er i sommerhus. Herunder får du tre bud på spændende ideer til at få dig i gang. Listen byder både på noget til dem, der har mere håndværksmæssig erfaring, og dem, der er mere eller mindre nybegyndere.  

1. Nyd dit brusebad under åben himmel – Byg en udendørsbruser 

Når man er i sommerhus, handler det om at slippe væk fra hverdagen. Med det sagt handler det også om at løsrive sig fra de kedelige hverdagsrutiner. Derfor kan det være en god ide, hvis man for eksempel kan gøre sin morgenrutine lidt mere sommerhusagtig. Dette kan man gøre med en udendørsbruser. Start dagen ud på den bedst mulige måde med et dejligt forfriskende brusebad under åben himmel. Bruseren er i øvrigt perfekt til, når man kommer hjem fra stranden. Alle, der har prøvet at være på stranden, ved nemlig, at man som regel er smurt ind i sand, når man kommer tilbage. Her er bruseren perfekt. 

2. Lav lejerbålsstemning med en hyggelig bålplads 

Bål skaber god stemning. Det ved alle. Heldigvis kan du sagtens skabe den hyggelige bålstemning selv med din egen bålplads. Der er selvfølgelig flere forskellige måder at gøre det på. Den mest simple fremgangsmåde er at placere nogle mindre sten i en rundkreds til bålet. Hertil kan du bruge træstubbe som siddepladser. Vil du gøre lidt mere ud af det, kan du også installere en grillrist eller lignende. Bålstedet er perfekt til at samle familie eller venner om aftenen. Bare lige vær opmærksom på bålreglerne i dit område. Sommetider vil der nemlig være påbud mod åben ild.

Skur

3. Find din indre tømrer frem og byg dit eget hjemmelavede haveskur

Føler du dig rimelig selvsikker på dine egne håndværkerevner? Så kan det være at du har lyst til at kaste dig ud i et lidt vildere gør det selv-projekt. Dette kunne for eksempel være at bygge dit helt eget haveskur. Herinde kan du opbevare alle dine haveredskaber og lignende. Det kan være et superspændende projekt at kaste sig ud i, og du vil altid blive stolt, når du fremover får øje på skuret. Vil du have mere inspiration til sjove projekter, så klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *