Gør dit sommerhus mere hjemligt og hyggeligt

ss22

Du har en ekstra bolig, og det skal udnyttes! Dit sommerhus skal føles som dit andet hjem, så du kan opnå den optimale afslapning og velvære, når du finder tilflugt fra hverdagens stress og bekymringer. Hvad der gør en bolig til et hjem er forskelligt fra person til person, men der er nogle generelle måder at gøre dit sommerhus lidt mere hjemligt på. Her kan du fokusere på personlighed, hygge og praktiske løsninger, der tilsammen udgør en base for den perfekte ferie. Læs videre og find ud af, hvordan du konkret kan forbedre dit sommerhus. 

Plante

Bring naturen indenfor

Da natur skaber en fredelig atmosfære, er det oplagt at udnytte i dit sommerhus. Med husplanter bringer du naturen ind på en stilren og flot måde – og æstetik er i den grad også vigtigt, når det kommer til den optimale feriestemning. Find nogle store flotte krukker til gulvet og små, søde potter til vindueskarmene. Få dem til at matche så det ser ekstra godt ud.

Når det kommer til dit sommerhus, skal du selvfølgelig huske, at det ikke er så nemt at tage sig af husplanter. Men her har du heldigvis nogle muligheder. Den smarteste, dog dyreste, løsning er selvvandende potteplanter – så skal du ikke engang tænke over det, når du er der. En billigere løsning er kunstige planter – de ser ikke helt lige så flotte ud som den ægte vare, men deres æstetiske udtryk har stadig den beroligende effekt.

Lad din personlighed skinne igennem 

For at en bolig føles hjemlig, er det vigtigt, at du er omringet af ting, du kan lide og som passer lige præcis til dig – både gennem boligindretning, have og aktiviteter. 

Der er mange måder at udtrykke din personlighed gennem boligindretning. Den mest oplagte er ved at indrette efter din stil. Hvis du for eksempel er til det minimalistiske look, føler du dig mere hjemme, hvis du sørger for at indrette dit sommerhus herefter. Hvis ikke du har budgettet til at investere i den helt store forandring, kan de små detaljer også gøre en stor forskel. Udskift pyntepuderne, lampeskærmene og spisebordsstolene, og oplev hvordan de små ting kan forandre et helt rum. 

Du kan også sørge for, at du er omgivet af dine yndlingsfarver, så du igen føler din egen personlighed skinne igennem. Gør væggene ekstra personlige og hjemlige ved at tilføje familiebilleder. 

 Indretning

Hav styr på det praktiske 

Hvis du skal kunne slappe ordentligt af i dit sommerhus, skal du først have styr på det praktiske. Så kan du læne dig tilbage uden bekymringer hele ferien. Hvis du har kæledyr, kan du også sørge for, at der også er plads til dem i sommerhuset. Har du kat, er det smart med et kradsebræt, og har du hund, kan du tage et kig på nogle smarte hundelemme

Det første du kan gøre er at få styr på alle de vigtige husholdningsartikler. Sørg for at der altid er et lager med toiletpapir og håndsæbe, så det er på plads, når du kommer. Det giver også mulighed for spontane sommerhusophold. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *