Har du planer til at fordrive sommertiden med?

ss22

Sommertiden er jo skøn. Men den kan også give en masse tid, når vi har ferie, som vi ikke lige ved, hvad vi skal bruge til. Her kan du få et par råd.

Al den fritid, man pludselig får om sommeren, er ikke altid til at finde hoved og hale i. Men det er vigtig at huske på, at den skal nydes så meget som muligt.

Vi går og venter på, at sommeren skal ramme os, nu hvor den er her, skal den altså ikke gå til spilde. Brug derfor tiden, på noget du rigtig godt kan lide.

Planter_i_glasbeholder

Til de mange regnvejrsdage

Medmindre du skal på ferie, vil du nok opleve en regnvejrsdag eller to, vi er trods alt i Danmark. Selvom de danske somre er blevet bedre over de seneste par år, vil der uundgåeligt være nogle regnvejrsdage.

Hvad kan du så fordrive tiden med der? Der er måske en PlayStation, der skal ses lidt til. Nogle projekter i garagen eller noget i huset, der trænger til en kærlig hånd.

Du kan jo faktisk også bare sove hele dagen væk, hvis det er det, du har lyst til. Eller du kan klikke ind, og se nogle erotiske film. Det kunne være med til at gøre dagen lidt mere spændende.

Regnvejrsdagene behøver ikke være de sure dage, det kræver bare et underholdningsapparat ala en computer eller en god ven eller kæreste, du kan finde på nogle aktiviteter med. 

I kunne jo spille et brætspil, læse højt for hinanden eller tage en godt gammeldags spil kort. Tiden og mulighederne er der i hvert fald, så gør brug af dem.

Bliv en mester i køkkenet

Dine kokkefærdigheder kunne jo også have behov for en hjælpende hånd. Det kunne være, at du har lyst til at lære om økologiske kyllinger. Lære noget om, hvordan de bliver produceret, og hvorfor de er så populære.

Så kunne du jo lige købe dig en og lære en ny opskrift på kylling. Den bliver oftest bedre med en økologisk kylling. Så det kunne jo være værd at prøve.

Generelt er køkkenet sjovt at bruge, når kedsomheden rammer på en sommerdag. Der er så mange oplevelser, viden og smage, du kan finde frem i det. Og så er det jo rigtig sjovt for et vennepar, kærestepar eller hele familien. 

Køkkenet er, hvor magien sker.

Venner

Husk at benytte det gode sommervejr

Med inde aktiviteterne bag os, må vi håbe det er ved at klare op udenfor. For nu er det altså ved at være tid, at du bevæger dig ud igen. 

Kom ud i det gode vejr, ud til vandet og tage en dukkert. Kom ud i skoven, saml bær, og sov i shelter eller telt. Kom ud for pokker, det er godt vejr og kun sommer en gang om året.

Eller brug haven til at få spillet noget kongespil med vennerne eller børnene. Måske skal der laves en glidebane, købes ind til den store vandkamp eller kridtes op til fodbold. 

Der er masser af aktiviteter ude i det skønne, dansk sommervejr, og vi må huske at gøre brug af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *