Har I brug for en sommerhustur bare jeg to?

ss22

Sommerhuset. Står det der uden at blive brugt? Er det slet ikke noget, I har økonomi til at eje? Få det brugt eller få et lejet.

En sommerhustur kan nemlig være rigtig lækkert og virkelig tiltrængt for alle par. Hverdagen kan være utrolig hård, og det gælder for alle hverdage – dog ikke helt lige meget.

Den hårde hverdag kan blive til hård tone, der skader jeres forhold. Og den kan give jer irritationer, I får taget med jer ind i soveværelset – det skal der gøres noget ved.

Hverdagen kan virke hård og brutal

Hverdagen er aldrig bare din ven, aldrig bare hyggelig og rar, er aldrig ”bare” noget og aldrig simpel. Livet er ikke bare en leg, og det er hverdagen et bevis på.

Så kan det være helt ligegyldigt, om du læser på et studie, leverer post, laver it eller designer tøj. Vi får alle hverdagens hårde og brutale ansigt at møde et par gange i tilværelsen. Og det er som sådan ikke noget slemt eller noget nyt ved.

Det slemme kan komme ved måden, vi vælger at håndtere den hårde hverdag. Hvordan vi vælger at håndtere, at hverdagen har forandret sig og altid vil forandre sig, aldrig vil forblive den samme.

Med børn, med svære komplikationer, med stressede jobs, med høje ambition kan forholdet til tider har svære udsigter. Det kan virke helt sort, og det mørke tages med videre ind i soveværelset.

Pludselig er det hele bare ikke, som det var engang. Hvad gør I så for at holde sammen?

De mange skænderier virker ligegyldige på afstand

I kunne jo tage i sommerhus. Lade bekymringer ligge, der hvor de nu skal ligge. Lade alt udefra være ude og bare forsøge at få en hyggelig weekendtur.

par-paa-trappe

I kunne prøve at genfinde romantikken i soveværelset, og se om det andet ikke kommer løbende sammen med den gode sex.

Det kunne være, at I har brug for noget glidecreme til en god weekend.

Det kunne være alverdens produkter, I har lyst til at lege med, lyst til at genskabe romantikken med. Hvis det lyder interessant med glidecreme eller andet, kan I klikke jer ind på siden her.

Få noget liv ind i soveværelset

Livet i soveværelset er livsnødvendigt for romantikken i forholdet. Medmindre I bare har accepteret, at romantikken er væk, at den først indfinder sig, når børnene er store, og at den først kommer med en anden partner.

Men det er vel ikke der, I er kommet til. Det er ”bare” en sur hverdag, der skal friskes op. Det kunne være med noget glidecreme. Med noget herligt sex i et soveværelse i et sommerhus.

Tag i jeres sommerhus eller lej et, klik på siden, og se om der ikke er noget for jer – måske glidecreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *