Havefest i sommerhuset

ss22

2020 har været et år, hvor alle på en eller anden måde, har skulle omstille sig på den nye situation med corona-pandemi. Der har været langt færre udenlandsrejser pga. rejserestriktioner og smittefare omkring i verden, og der har været flere og flere der køber sommerhus, og vælger at tage på ferie i sommerhuset. 2021 er desværre stadig usikker, så der vil nok være mange der igen i år vælger at tage i sommerhuset. Når sommeren skal bruges i sommerhuset, kan man ligeså godt få noget rigtigt hyggeligt ud af det. Her kommer en god idé til, hvordan man kan udnytte sommerhuset optimalt. Planlæg en dejlig havefest i sommerhuset, hvor corona restriktionerne nemt kan overholdes. 

Flot sommerhus

Køb borde til havefesten

Når der skal holdes en havefest, er det rigtigt fint, hvis der købes ind til havefesten. Det er muligt at leje udstyr til havefester fra forskellige firmaer, men det er også en rigtigt god idé at købe ind til festen, så man kan holde fester igen og igen. Hos Zederkof kan du købe klapborde og foldeborde i plast og aluminium, så bordene nemt kan opbevares, når du ikke holder fest i sommerhuset. Bordene findes i mange udgaver og prisklasser, så der er noget for enhver smag. Skal det f.eks. være de prisvenlige standard borde i 2. sortering, hvor der nemt kan lægges en dug henover, for at gøre stemningen mere festlig? Sidde afstanden kan her være en udfordring, da det er et relativt smalt bord. Du kan købe borde, der er bredere o og hvor der er tænkt i flere detaljer og med materialevalg, der bare holder. Prisen på de borde er højere, men det kan være værd at overveje, hvis du ønsker nogle borde, du kan bruge igen og igen ved diverse fester. 

Hyggelig havefest

Afholdelse af festen

Når festen skal afholdes, skal der laves lidt forberedelser. Det er f.eks. en rigtig god idé, at lave en to-do liste, så der er styr på planlægningen. Måske skal det fordeles lidt ud, så I som familie står for forskellige dele af det praktiske forud for festen. Der skal stilles borde op, eventuelt lægges due på, dækkes bord, forberedes mad, tændes grill osv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *