Herreweekend, mandehørm og afslapning

ss22

Har du brug for en weekend med drengene? Hvor I laver alle de ting, I nyder, og som I ved, at damerne derhjemme ikke orker at være med til? Så lej et sommerhus, tag jeres luftgeværer med, pak poker-sættet og medbring nogle gode flasker rom og cigarer. Så er I klar til en ren mandehørmsweekend.

Sommerhus året rundt

Det behøver bestemt ikke være sommer, for at I kan tage i sommerhus. En weekend i sommerhus er altid en god idé – og så er det i øvrigt billigere uden for sommer højsæsonen. 

Find ud af, hvem du gerne vil have med, og find sammen ud af, hvilken weekend der passer jer alle bedst. Hvis I har et yndlingsområde i Danmark, så begynd at lede efter sommerhuse der i god tid – særligt i højsæsonen omkring sommer samt jul og nytår er der stor risiko for, at sommerhusene bliver lynhurtigt udlejede. Er I ude i sidste øjeblik, er der dog en vis sandsynlighed for, at I kan finde sommerhuse på afbud – men her skal I muligvis være mere fleksible med datoerne.

Vælg et sommerhus med god plads og med en masse sovepladser, så I kan sove hver for sig – det giver den ultimative afslapning at kunne stå op, når man vil uden at være blevet vækket af alle de andre. Tjek at sommerhuset har grill, så I kan lave store bøffer om aftenen, og opvaskemaskine, så I ikke skal tænke på opvasken.

For de friske

A-menneskerne i gruppen kan stå tidligt op den første dag og gå på jagt. Gør jeres forarbejde ordentligt hjemmefra og find ud af, hvor I må jage i området, og om det er tilladt at jage på dét tidspunkt af året, hvor I er afsted. Medbring hvert jeres luftgevær og læg jer ud i skoven eller på marken og vent. Det, I skyder, kan I grille om aftenen til stor begejstring for alle.

Penge og poker

Åben et par gode flasker rødvin, fyr op for en stor cigar og grill dagens jagt-fangst på grillen. Server med kartofler og masser af sovs. Bagefter åbner I op for den gode rom og tænder endnu en cigar. Så er det poker tid. 

Overvej om I skal spille om penge, og i så fald for hvor meget. Det giver lidt ekstra spænding, når der er noget på spil. Spil hele aftenen, hør højt musik på anlægget, drik en masse god rom og ryg de gode cigarer – se, dét er en herreweekend, der vil noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *