Indret dit sommerhus optimalt

ss22

Måske er du en af de mange danskere, der har et sommerhus, hvor du tilbringer en stor del af din fritid i weekender og ferier. Sommerhuset giver mulighed for at komme ud i naturen og nyde livet både ude og inde. 

Ofte er der ikke er så meget indendørs plads i sommerhuset. Derfor kan det være en fordel at indrette sommerhuset på en måde, så du udnytter pladsen optimalt. Her kan brug af skydedøre være en god løsning. En skydedør ud mod en terrasse kan også skabe en helt ny sammenhæng mellem hus og have. Sørg også for at sætte dit personlige præg på indretningen, så sommerhuset bliver et fristed, som det er rart at komme hen til. 

Få mest muligt ud af pladsen i huset

Du kan gøre flere ting for at få mest muligt ud af pladsen i huset. Hvis du vælger lyse farver til lofter og vægge, vil det få rummene til at virke større. Du kan også med fordel vælge lyse, lette møbler og transparente gardiner. 

Du kan ofte opnå en bedre udnyttelse af pladsen, hvis du anvender skydedøre. En af de store fordele ved at bruge skydedøre er, at de kan laves efter specifikke mål. Det giver det en større frihed og fleksibilitet i indretningen, da dørene er nemme at tilpasse til huset. Du kan også lave en fleksibel indretning, hvor et rum kan deles i to, når der er behov for det. For eksempel kan der måske nogle gange være behov for at dele stuen op i et kontor og et opholdsrum.

Montering af skydedør

Forbind hus og have 

Haven er en vigtig del af sommerhuset. Om sommeren bruger mange det meste af tiden ude i haven. Derfor er det vigtigt, at der er en god sammenhæng mellem huset og haven, så det er let at bevæge sig frem og tilbage. En skydedør i glas ud mod en terrasse kan skabe en helt ny sammenhæng mellem ude og inde. Hvis terrassen er overdækket, er det næsten som et ekstra rum, og det giver en perfekt overgang mellem hus og have. 

Hvis du får monteret en skydedør i glas, vil det også give mere lys inde i huset, og du kan opleve naturen i haven, selvom du opholder dig indendørs. Det giver en ekstra dimension i huset, at der er et godt udsyn ud til haven inde fra huset.

Skydedør i glas ud til terrasse

Sæt dit personlige præg 

Sommerhuset skal være dit og din families fristed. Det skal være et sted, hvor det er rart at komme hen til efter en travl arbejdsuge. Her skal være hyggeligt og hjemligt, så alle i familien føler sig godt tilpas. Indret huset med møbler, der passer til din smag. Du kan finde smukke brugte møbler, så behøver det ikke at være den store udskrivning at indrette huset. 

Det giver også en hyggelig atmosfære, hvis du pynter op med ting, der vækker gode minder. Det kan være billeder fra jeres ferier, muslingeskaller og flotte sten, som I har fundet på stranden. Det kan også være tegninger, som børnene har tegnet. Alt sammen er med til at gøre sommerhuset til jeres egen personlige oase.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *