Har du netop købt dit første sommerhus?: Få 3 råd til indretningen af dit nye feriested

ss22

Det er en glædelig fornemmelse, som mange nye sommerhusejere har, når de endelig står med nøglerne til deres helt eget private ferieparadis. Men glæden kan hurtigt blive blandet med en følelse af overvældelse, når man skal til at indrette sommerhuset, så man føler sig god tilpas i den nye feriebolig. 

Hvis du mangler inspiration eller blot kunne bruge nogle ideer til, hvilket inventar der vil passe godt ind i et sommerhus, så læs med her og få 3 nyttige råd til hvordan du kan indrette dit nye feriested. 

Børneseng

Invester i en god espressomaskine 

Når man vågner op om morgen i sit sommerhus, så findes der næsten ikke nogen mere fredfyldt oplevelse end at lave sig en god, varm kop kaffe og så bare sætte sig og nyde udsigten eller læse en god bog. Men før man kan opnå dette skønne øjeblik, så er det nødvendigt, at man får en kaffemaskine, som brygger fantastisk kaffe. 

En espressomaskine plejede at være forbehold caféer og restauranter, men i dag kan du sagtens købe en espressomaskine til brug i hjemmet eller i sommerhuset. Der findes en lang række forskellige modeller, så det er helt op til den enkelte at vurdere, hvilke funktioner man ønsker, at maskinen skal have. 

Hvis en espressomaskine kunne være noget for dig, så kan du læse mere om de bedst espressomaskine her. 

Skab et hyggeligt og trygt miljø for de mindste 

Hvis det nye sommerhus er ment som et sted, hvor hele familien kan more sig og slappe af, så er det vigtigt, at du sørger for at skabe et miljø, hvor dine børn også føler sig tilpasse og trygge. Det kan du opnå ved f.eks. at lade børnene, som er gamle nok, være med til at designe deres eget værelse.

Et sommerhus er netop et sted, for i kan tillade jer at bryde fra jeres normale indretning og gøre plads til udfolde sig kreativt. Det kan være at dine børn kan vælge billederne indtil deres værelse, stoffet til et par farverige gardiner eller hvilken slags seng de godt kunne tænke sig at sove i. 

Hvis i sammen vil søge inspiration til indretning af børneværelset, så kan du læse mere om juniorsenge her. 

Afslappende øjeblik

Lad dig inspirere af omgivelserne 

Da sommerhuset netop skal være et afslappende feriested og ikke jeres primære hjem, så kan du sagtens være mere eksperimenterende med indretningen af sommerhuset. En måde hvorpå man kan finde på nogle sjove indretningsideer, det er ved at søge inspiration i naturen. 

Gå en tur i området omkring dit sommerhus og noter de indtryk, som du får. Måske vandet eller himlens nuance af blå giver dig lyst til at bringe den blå farve ind i sommerhuset ved at male en væg, eller måske bliver du grebet af grantræernes smukke, mørkegrønne farve, som ville være flotte på et par puder i sofaen. 

Du kan ligeledes bruge nogle af de materialer, som du finder i naturen, til at indrette sommerhuset med. Du kan f.eks. lade børnene male på sten fra stranden, eller i kan samle glasskår, som er slebet bløde af havet, og putte dem i finne glaskrukker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *