Kombiner sommerhus med jagt

ss22

Hvis du skal i sommerhus, hvorfor så ikke køre den helt ud og kombinere det med en jagt? Pak et gevær sammen med de andre ting, du skal have med. Du kan tage af sted med en flok venner, og så kan I skyde jeres aftensmad selv.

Det kan give noget ekstra til sommerhusoplevelsen, hvis du også tager på jagt. Du kommer endnu tættere på naturen. Samtidig kommer du længere væk fra hverdagens stressende opgaver. Du kommer ned i et gear, hvor du nyder naturen, og hvor du venter på at kunne ramme et bytte med dit gevær.

Tag først jagttegn

Har du ikke jagttegn, skal du tage det. Så er der meget forberedelse op til din tur i sommerhus, men det kan være det hele værd. Du kan jo også gøre det til en årligt tilbagevendende tradition, at du tager på weekend med alle jagtvennerne, hvor I lejer et sommerhus sammen.

Du kan ikke bare tage ud på jagt uden et jagttegn. Udover at du ikke må, så vil det heller ikke blive den samme oplevelse for dig. Så tag på kursus, og få dig et jagttegn. Så lærer du reglerne, og du får styr på skovens dyr, så du også ved, hvad du spiser til aftensmad.

Gevaer

Find et godt gevær

Når du skal finde dig et gevær, kan du starte med at læse på luftgeværet.dk. Det er en rigtig god idé at bruge god tid på research først. Det er et vigtigt valg, når du skal vælge gevær. Du skal bruge det igen og igen, når du tager på jagt. Det skal helst være et, som du ikke bliver træt af at bruge.

Som du blandt andet kan læse på luftgeværet.dk, så skal du overveje, hvad geværet skal bruges til. Hvilke dyr, du gerne vil jage, har betydning for geværets størrelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *