Tag krydsord med i sommerhuset

ss22

En tur i sommerhus handler gerne om at få lidt ro på. Du kommer væk fra hverdagens travlhed og opgaver. I et sommerhus skal du ikke lave så meget, og du kan bare slappe af. Hvis du gerne vil lave noget, kan der være tid og overskud til nogle aktiviteter, som du ikke normalt foretager dig. 

I dagligdagen har du måske ikke meget overskud til at strikke, læse, lave krydsord eller hvad du nu bedst kan lide. Det er hyggelige aktiviteter, som får dig ned i gear og gør mange gode ting for din krop og dit sind. Det er netop i sommerhuset, du kan finde roen til at sætte dig ned og løse en krydsord. Så tag endelig nogle stykker med, når du tager hjemmefra.

Papir og pen opgave

Vælg den rigtige krydsord

Der er mange forskellige slags krydsord. Det kan være, du godt kan lide at lave nogle forskellige slags. Så tager du bare en masse forskellige med. Ellers har du måske en favorit type, og så kan du tage en masse af dem med.

Uanset om du vælger flere af den samme slags eller en masse forskellige, så skal sværhedsgraden passe. Du skal kunne løse dem, men det behøver heller ikke gå for hurtigt. De skal hellere være lidt for svære. Så kan du finde hjælp på krydsordexperten.dk, hvis du går i stå. Men med den ro og tid, du har i sommerhuset, gør det jo ikke noget, at du skal tænke længe over et ord.

Også en fælles aktivitet

Tager hele familien afsted i sommerhus, kan I også sagtens tage nogle krydsord med. Man kan godt være flere om at løse krydsord. I kan sidde med hver jeres, eller I kan lave en sammen. Arbejder I sammen, kan I vælge en, der er lidt sværere, for så er I to hjerner til at tænke over ordene.

Der er mange fælles aktiviteter, man kan lave i sommerhuset. I plejer måske at tage nogle spil med. Det kan bare være godt at have lidt forskelligt at vælge imellem. Så husk også nogle hæfter med krydsord. Så kan I spille et spil, når I gerne vil have lidt spænding, og lave en krydsord, når der skal være ro på.

Bogstaver

Krydsord har mange fordele

Der er mange gevinster ved at lave krydsord. Det er god og hyggelig underholdning, der kan få tiden til at gå. Det er en god aktivitet til en ferie, hvor du gerne vil slappe af. Men krydsord har flere fordele.

Når du laver en krydsord, så træner du din hjerne. Du holder den skarp og ung. Du skal nemlig koncentrere dig og tænke dig om. Så du træner din hjerne, selvom du bare sidder og hygger dig.

Krydsord har også den fordel, at de kan give et større ordforråd og en større viden. Laver du krydsord med dine børn, så får de et større ordforråd, og de får øvet sig i at stave. Du får selv de samme gevinster. Du får et større ordforråd og lærer måske nogle nye ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *