Langsom mad til sommerhuset

ss22

Når du tager i sommerhus, er det ofte for at få en lille pause. Du trænger måske til at slippe væk fra hverdagens stress og jag. I sommerhuset søger du ro, og du lukker ned for det ellers høje tempo, vi i dag lever i.

Når du søger væk fra det høje tempo og opsøger roen, så kan du passende også gøre din madlavning langsommere. Lad dit oksekød simre i gryden, og lav en kylling i stegeso. Med simremad kan du tage den med ro i køkkenet og nyde et lækkert måltid bagefter.

Lagtidsstegt måltid

Kylling i stegeso

Der er mange variationer af kylling i stegeso. Kan du godt lide kylling, så er det god sommerhusmad. Du kan variere med krydderier og tilbehør. Du kan lege og eksperimentere, eller du kan følge en opskrift. Uanset hvad du vælger, er det en ret, der tager tid at lave. Så du kan tage den helt med ro og slappe af med madlavningen.

Når kyllingen er i ovnen, kan du læse lidt i en bog eller kigge ud på naturen. Og så kan du nyde den dejlige duft, der vil sprede sig i huset.

Simregryde

Er du ikke interesseret i at spise kylling i stegeso hver dag, kan du lave mange andre ting i din stegeso. Du kan også bruge en gryde. Tilbereder du din mad langsomt over lang tid i gryden, så har du en simreret.

Du kan nemt finde mange opskrifter på simremad, men du kan også bare putte det i, du godt kan lide. Et stykke godt kød, lidt grøntsager, krydderier og noget væske. Når det nærmer sig spisetid, kan du også smide nogle kartofler i gryden.

Friske ingredienser i stegeso

Spis rester

I sommerhuset skal det være nemt. Simremad og mad i stegeso er nemt, når du først har sat det til opvarmning. Det er mad, der stort set laver sig selv.

Vil du have middagsmad eller aftensmad til dagen efter også, så lav en stor portion kylling i stegeso eller simregryde. Så er der rester, som kan gøre det ud for endnu et måltid. Og det laver sig selv, for det er allerede klar til at blive spist. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *