Nyd en lækker drink i sommerhuset

ss22

Har du en weekend i sommerhuset, eller skal du på ferie i sommerhus? Sommerhusferie er oplagt til at få slappet af, nyde hinandens selskab og nyde naturen. Det er også en ferie, hvor vi har mere tid til at lave god mad og gode drinks. Måske er du af sted med familien, med kæresten eller med nogle venner. Uanset hvad så er det en ferie, hvor man kredser om sig selv, og det skal selvfølgelig også gøres med en god gin & tonic.  

Sommerhusferie til afslapning og nydelse

I Danmark er sommerhusferie meget brugt. Det er fantastisk at komme udenfor byen, at være i naturen og have god kvalitetstid med dem, vi tager af sted med. Ofte finder folk små projekter at gå i gang med. Man får læst en bog, lagt puslespil eller strikket. Hvis man bor tæt på vandet, er det oplagt at få taget en masse dukkerter – måske uanset årstid.

En anden ting er at kredse om noget god madlavning og lækre drinks. Måske skal dit næste sommerhusprojekt være at blive god til at lave gin & tonics?

Lav en god gin & tonic

Vil du gerne imponere vennerne, kæresten eller partneren med en god gin & tonic så læs med her.

Det vigtigste element i en god gin & tonic er, at du får købt en rigtig god gin. Der er meget forskel på gin ligesom med alt andet alkohol. Det behøver ikke betyde, at du skal bruge ualmindelig mange penge på at købe en. Her kan du for eksempel finde god gin, som også er til at betale. Det er første skridt til en rigtig god gin & tonic. Det er vigtigt ikke at gå ned på kvaliteten. Særligt når du nu skal kredse om dine nærmeste.

Det næste, du skal være opmærksom på, det er, at du også får købt en rimelig tonic. Det kan for eksempel være godt at vælge en tonic, som ikke har alt for meget sukker i. Da kan denne sukkersmag tage over.

Det er vigtigt at blande ingredienserne i på en bestemt måde. Først hælder du isterninger i. Dette er ofte den fejl, folk begår. De tror, at det vil fortynde drinken, men dette gør den blot koldere, præcis som en gin & tonic skal være – helt iskold. Efter isterningerne hælder man gin i. Derefter skal der røres godt rundt, og det skal der gøres længe. Dette giver den gode krydrede smag.

Til sidst skal der tonic i, og så skal der en limeskal over drikken og sættes på glasset, som giver det sidste touch.

Gin & Tonic i sommerhus

Der er ingen tvivl om, at du vil imponere dine nærmeste med denne drink. Hvis du bliver træt af gin & tonic, kan man også lave mange andre drinks med en god gin. Drinks er perfekte at nyde på terrassen i sommerhuset med udsigt til træer, havet eller en dejlig have. De lune sommeraftener indbyder til gode snakke, drinks og hygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *