Det skal du pakke til sommerhuset

ss22

Pakkelisten til sommerhuset kan nogle gange være ligeså omfattende, som pakkelisten til udenlandsrejsen. Jo længere tid, I skal være væk, jo mere kommer der på listen. Og det er langt fra sikkert, at man husker det hele. Faktisk sker det tit, at man glemmer noget. 

Derfor har vi samlet en liste over nogle af de ting, som du bare skal pakke til sommerhuset. Både til sommerperioden, men også hvis I tager en smuttur i vinterhalvåret. Vigtigst at pakke er dog blot sit gode humør, så man er sikker på at få den bedste tur i sommerhuset. 

Et almindeligt dansk sommerhus

Husk toiletsagerne

Der er simpelthen intet værre end at glemme tandbørsten. Heldigvis kan man næsten altid finde en dagligvarebutik eller kiosk i nærheden, der skulle sælge en, hvis man nu alligevel ender med at glemme den. Det samme gør sig gældende, hvis man har glemt at købe toiletpapir ind sidst, man var i sommerhuset. Det er bare meget rart at finde ud af, inden man sætter sig for godt til rette på toiletsædet.

Du kan sagtens lade barberskraberen blive derhjemme og ladet skægget stå lidt, men hvis du bedst kan lide at være glatbarberet er det et must at have med. Sommerhusturen emmer dog af hygge og afslapning, så du kan sagtens lade skægget stå. Ellers fylder den alligevel ikke så meget i tasken. 

Et ludobræt med terning og brikker

Underholdningen til både vinter og sommer

Selvom sommerhuset kan være et fedt sted at være i sig selv, bør man ofte bringe en eller anden form for underholdning med sig. Især hvis man har små børn med. Om sommeren vil børnene være vilde med fodbolde eller andet, de kan bruge udenfor. Mens de om vinteren helt sikkert vil holde af at spille brætspil. Det samler virkelig familien. Ipad’en kan altid medbringes, men I kan også forsøge at lave det til en iPad-fri zone. 

Til dig selv kan et par løbesko være fantastiske at have med om sommeren. Hvis du virkelig er vild med at løbe, kan du også investere i et løbebånd til sommerhuset. Her finder du en god oversigt over de bedste løbebånd. På den måde kan du stadig få trænet, selvom det sner udenfor.

Ellers er der simpelthen intet, der slår en god bog eller hyggelig film. Det handler altsammen om interesser, men mon ikke, der nok skal være en spændende bog eller fængende film derude, som hele familien kan se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *