Få det hele med på ferie med det rette rejseudstyr

ss22

Skal du også en tur på sommerferie i år? Skal du en tur ud til vadehavet med børnene? Eller glæder du dig til at forsvinde lidt væk fra tilværelsen i dit dejlige sommerhus på Sjælland?

At komme på sommerferie er altid en glædelig oplevelse. Det er et godt tidspunkt at komme helt ned i gear på og bare nyde tilværelsen. En lidt mere stressende del af ferien er det der lægger forud – planlægningen og nedpakningen. For hvor skal alle dine ting dog være?

rullekuffert

Sørg for gode tasker og kufferter

Om du skal en tur sydpå, en tur over på den anden side af broen for at besøge familie eller om du bare skal en lille køretur væk for at komme i sommerhus – der er rigeligt der skal pakkes ned. Dengang man var enlig synes man allerede, at det var lettere uoverskueligt med alt det tøj og de diverse ting og sager man skulle huske at have med. Men nu hvor du måske har fået børn og en partner også, så kan listen over ting virke helt enorm. Hvordan skal du dog få alt det slæbt med?

Gør dig selv den tjeneste og invester i noget godt rejseudstyr. At transportere flere bunker af tøj, legetøj, badehåndklæder osv. føles mindst ti gange værre, når man ikke har noget ordentligt at fragte det rundt i.

Skal du skynde dig gennem en lufthavn er det for eksempel ikke lige sagen, hvis hjulene på kufferten nægter at samarbejde. Eller hvis du skal have slæbt alle børnenes yndlingslegetøj med på ferie, så gør det ikke at tasken er ved at gå op i syningen, imens du slæber rundt på alle de kilo.

Dårlige tasker og diverse kufferter kan helt tage glæden fra det at rejse, når man samtidig går slider og slæber for at have halvdelen af sine ting med sig.

kuffert med bamse

Husk alt badegrejet 

Skal du en tur på badeferie og har planlagt at bruge de fleste af dine dage nede ved stranden, så er det vigtigt, at du husker at få det hele med. Selvfølgelig skal du have gode badehåndklæder og rigeligt med solcreme med. En god solhat og lækre solbriller går man heller aldrig fejl af.

Men hvad med alt det andet, som man måske ikke lige tænker over i hverdagen. Har du for eksempel købt et par dykkerbriller til ungerne? Hvad med en snorkel eller gode svømmefødder? Hvad en svømmevest til den lille, som ikke rigtigt har lært at svømme endnu, men alligevel gerne vil være med?

Gør din badeferie 10 gange bedre ved at huske det gode badegrej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *