Se godt ud, når du skal i sommerhus

ss22

Går sommerens ferie til en destination i Danmark i år? Måske et lækkert sommerhus ved Vesterhavet? Der er et eller andet ”familien Danmark” over at tage i sommerhus. Det er en dejlig måde at koble fra på og virkelig nyde at have fri, hvorimod man ofte er mere træt end da man tog afsted, når man tager på ferie i andre lande. Holder du ferie i Danmark, så kan du dog risikere at møde nogle, du kender – måske endda din kommende partner, hvis du er single, og i så fald vil du formentlig gerne se godt ud og gøre et godt indtryk. I denne artikel vil du få et par styling tips til ferien i sommerhus.

 Afslapning med lækre restaurantbesøg

Pift det afslappede look op med et lækkert ur

Når du er på ferie, så vil du selvfølgelig gerne slappe af. Nu tager du jo heller ikke ferie for at gå rundt i et stift jakkesæt og se professionel ud. Men bare fordi man gerne vil have et lidt mere afslappet look, så behøver man jo ikke at ligne en sæk kartofler. Du kommer sikkert også til at skulle på restaurantbesøg eller opleve seværdigheder eller lignende på ferien, og så er det altså rart at se lidt godt ud. Selvom selve tøjet er i den mere afslappende ende – eksempelvis skjorten skiftet ud med en polo og fløjlsbukserne skiftet ud med cowboybukser, så kan accessoires pifte det meget op. En af de mest populære i denne kategori er ure.

Ønsker du luksus og god kvalitet, så gå efter ure lavet i Schweiz

Vil du gerne udstråle god stil, luksus og samtidig pengebevidst, så er du måske ude i et ur, der er lavet i Schweiz. ”Made in Swiss” inskriptionen er blevet et kvalitetsstempel. En undersøgelse har vist, at folk rent faktisk vil betale det dobbelte for uret, hvis bare det er lavet i Schweiz – netop fordi det anses for garanti for god kvalitet. 

Ure lavet i Schweiz har større værdi

Jaguar Swiss Made er høj luksus, der er til at købe for penge 

Et af de brands, der er yderst populære, er Jaguar Swiss Made. Dette skyldes det luksuriøse design og naturligvis, at det er lavet i Schweiz. Når man går med et sådan ur, så udstråler man, at man har finanserne i orden, men samtidig at man forvalter økonomi på forsvarlig vis. 

Ved Jaguarure betaler man nemlig ikke overpris, som ved andre brands. Man betaler lidt ekstra for den gode kvalitet, og passer man godt på uret, så kan man have det resten af sine dage.  Et Jaguar ur er på sin vis tidløst og går aldrig af mode. Beslutter du dig dog for, at du gerne vil sælge det igen og købe et nyt, så kan du altså stadig få noget for det, da det er god mærkevare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *