Sommerhuse og rejser på januar udsalg

ss22

Det er ikke kun tøj, sko og interiør, der holder januar udsalg. Faktisk har du rigtigt mange gode muligheder for at gøre et godt kup, hvis du trænger til afslapning og hygge i de kolde måneder. Rigtigt mange sommerhuse og rejser er nemlig markant billigere end normalt, og det skyldes naturligvis, at det er uden for højsæson.

strand

Gode tilbud på sommerhuse

Januar er måneden for alle de gode januar udsalg. Således kan du gøre virkeligt gode kup på alt fra mode og interiør til fitness og børnelegetøj. Både de fysiske butikker og online webshops bugner med gode tilbud, hvor du kan spare virkeligt mange penge. Se for eksempel https://nicedeal.dk/januar-udsalg/, hvor der er penge at hente, uanset hvad du måtte stå og mangle.

På samme måde gælder for sommerhuse. Også her kan du gå på januar udsalg og leje billige sommerhuse i de kolde vintermåneder. Her er sommerhusene nemlig superbillige, fordi vi i den grad er uden for højsæsonen, og både ejere og udlejningsbureauer gerne vil have dem udlejet. 

Og det er en virkelig skøn oplevelse at være i sommerhus i vinterhalvåret. Det er ganske anderledes end om sommeren, og du vil opholde dig mere indenfor. Men forestil dig at bruge tiden henslængt på en sofa med din yndlingsbog eller brætspil med familien, mens sneen falder udenfor. 

Eller at komme hjem til varm kakao med skumfiduser efter en lang, frisk og bidende kold gåtur ved stranden. Det er dansk hygge, når det er allerbedst.

Kan du finde billige sommerhuse på andre tidspunkter af året?

Det er naturligvis ikke kun på et januar udsalg, at du kan gøre nogle gode sommerhusfund. Faktisk kan du også sagtens finde gode tilbud om sommeren, hvis du er fleksibel, hurtigt ude og er i stand til at planlægge på kort tid.

Hvert år oplever udlejningsbureauer og ejere af sommerhuse nemlig, at lejere melder fra i sidste øjeblik, og selvom det typisk ikke er gratis for en lejer at melde fra, så vil bureauerne stadig gerne have sommerhusene lejet ud, så de kan tjene endnu flere penge. Derfor udbyder de typisk også disse sommerhuse til en ret favorabel pris, fordi de jo netop allerede har tjent én gang på den samme lejeperiode. 

Du kan således sagtens finde fine sommerhuse uden for januar udsalget til en rigtigt skarp pris, men du skal være hurtig – for der er rift om dem.

afslapning

Afbudsrejser

Det er desuden også muligt at finde lækre sommerhuse i udlandet hele året rundt. Også her kan du være heldig at lande et godt januar udsalg, men du har næsten ligeså gode muligheder for at få en god afbudsrejse i nettet. Også her kræver det naturligvis, at du er fleksibel og kan tage af sted på præcis det tidspunkt, den enkelte afbudsrejse kræver af dig. 

Det kræver også, at du er hurtigt ude. Til gengæld har du chance for at booke lækre sommerhuse i Sydeuropa til en slik – og her er vejret alt andet lige typisk noget bedre end det danske, ustadige vejr, ligesom strandene en tand smukkere, og maden en tand mere eksotisk.

God ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *