Gør dit sommerhus klar til udlejning

ss22

Danmark er et skønt sted for sommerhuslivet, og der er mange, som gerne vil leje et sommerhus i deres ferie. Hvis man selv sidder inde med et sommerhus, som kun bruges et par gange om året, er det smart at leje det ud. 

Har du et sommerhus, som du gerne vil begynde at leje ud til andre end blot dine nærmeste? Mangler du inspiration og vejledning til, hvilke ting der skal være styr på?

Læs videre og få gode råd til at leje dit sommerhus ud. 

bog på bord

Lav en hjemmeside til udlejning

Du kan lægge sommerhuset ud på diverse hjemmesider, hvor der er nogen, som kan stå for hele processen for dig. Du kan også lave din egen hjemmeside, hvor du har fuld kontrol over set-up, aftaler og andet administrativt. 

Det giver dig en fordel ved, at du ikke skal betale nogen for at gøre det for dig.

Hvis du ikke er så god til alt det teknologiske og gerne vil hyre en professionel, kan du læse om, hvordan du skaffer penge til at realisere din hjemmeside her.

Tag lokkende billeder

Det er billederne af sommerhuset, der lokker allermest, når man skal vælge, hvor ferien skal holdes. Find frem til de absolut bedste ting ved dit sommerhus, og sørg for at fremhæv det i de billeder, som lægges op på hjemmesiden. 

Er huset omringet af smuk natur så som strand, skov eller marker? Er det charmerende indrettet med de klassiske sommerhus mønstrer og farver, eller er det moderne og minimalistisk?

Eller er der et kæmpe udvalg af hyggelige brætspil til regnvejrsdagene?

 ludo

Anskaf en gæstebog

Det er så hyggeligt at læse en dejlig besked fra dine lejere, og at de næste lejere kan læse alle de gode minder fra huset. Desuden er en gæstebog en anmeldelses i sig selv, og det giver lejere lyst til at vende tilbage igen, hvis de har hygget sig i huset. 

Køb gerne en stor og smuk bog, som kan ligge i entreen, så det er det første man ser, når man kommer ind af døren. 

Husk også at skrive på hjemmesiden eller ved siden af bogen, at det er en gæstebog, som man gerne må skrive og læse i, så lejerne er trygge ved det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *