Tag din hund med på sommerferie.

ss22

Det er ikke altid, at man kan finde en hundesitter, inden man skal på ferie. Man kan sagtens dele ens sommerhusferie med sin hund. Jeres hund er en del af jeres familie, så selvfølgelig skal den da også med på ferie. Det kan være svært at finde et hotel, hvor man må have kæledyr med, hvilket er hvorfor sommerhuset er perfekt. 

hundekram

Hvor må du have din hund med?

Hvis I har jeres eget sommerhus, er det super nemt at tage jeres hund med. I kan med fordel have et sæt hundeudstyr klar i sommerhuset, så I ikke behøver at bruge plads på det i bilen. Hvis I ikke har eget sommerhus, er der stadig mange sommerhuse, hvor man må tage sit kæledyr med. 

I kan også overveje at tage jeres hund med i sommerhus i udlandet. Der er fx mange sommerhuse tæt på specielle hundestrande i Schleswig-Holstein. Jeres hund vil nok også nyde, at det er tilladt at løbe uden snor, når man er udenfor de større byer i Tyskland. I Østrig kan du også finde en masse hundevenlige ferieområder. Der er også mange flotte vandrestier, hvor du og din hund kan gå en tur i smukke omgivelser.

Hvad skal man have styr på inden man rejser?

Der er en masse regler omkring at rejse udenlands med sin hund, som er vigtige at have styr på, inden man tager afsted. I EU skal ens hund være ID-mærket, inden den må rejse. Din hund bliver ID-mærket ved at implantere en mikrochip. 

Du skal også have styr på, hvilke vaccinationer din hund skal have. Det kan du nemt få gjort ved din lokale dyrelæge. Det er også vigtigt, at du har styr på, hvilke papirer som du skal have til din hund. I EU skal din hund have et blåt selvskabsdyrspas. 

bil i skov

Hvordan rejser man med en hund?

Det, som er mest udfordrende ved at tage sin hund med på ferie, er rejsen derhen. Hvis I kører til sommerhuset, skal I huske at jeres hund skal have næsten hele bagagerummet for sig selv alt afhængig af størrelsen. Det betyder, at det kan være smart at pakke alle jeres tasker i en tagboks, så I har så meget plads i bagagerummet som muligt. 

En god hundeseng er Hunter hundesengen. Du kan købe en Hunter hundeseng og andre hundesenge her. I kan med fordel bruge Hunter hundesengen i bilen, så jeres hund kan ligge rart og behageligt. En god hundeseng som Hunter hundesenge er vigtig for, hvor behagelig bilturen er for jeres hund. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *