Tag hunden med i sommerhus

ss22

Det er skønt for hele familien at tage i sommerhus. At rive et par dage eller et par uger ud af kalenderen og bare slappe af i dejlige naturomgivelser – det er toppen. Det gælder både, hvis det er jeres eget sommerhus, eller hvis det er et sommerhus, som I lejer. Der er fordele både ved at eje og ved at leje et sommerhus. Med et lejet sommerhus får I mulighed for at se noget nyt. Har I jeres eget sommerhus, så er det super trygt og rart, at alting er velkendt.

Når hele familien skal afsted i sommerhus, så indbefatter det naturligvis også familiens hund. Den er jo en vigtig del af jeres familie.

Sørg for at have det hele m

ed til hunden

Særligt, når det drejer sig om et lejet sommerhus, er det vigtigt, at du tænker alt grundigt igennem i forhold til hunden. Så skal du have alt det nødvendige udstyr og så videre med til den. Den skal have sin kurv, tæppe eller seng, som den kan trække sig tilbage til. Der skal være tilstrækkeligt med hundens særlige foder, dens yndlingslegetøj skal også med, og så er det også super vigtigt, at du får hundens førstehjælpskasse med.

I den kasse kan du have alt det nødvendige, det kræver for at hjælpe hunden, hvis uheldet eller ulykken skulle være ude. Pakker du alt det nødvendige fra Bayer, så skulle du være godt dækket ind. Der skal gerne ligge blandt andet følgende:

  • Loppemiddel
  • Myggemiddel
  • Flåtmidler

Tjek, om det er tilladt at have hund med

I de lejevilkår, som hører til ethvert udlejningssommerhus, vil det stå anført, om det er tilladt at have hund med i det pågældende sommerhus, som du skal leje. Er det ikke tilladt, så må du lede videre efter et andet velegnet sommerhus.

Tjek i øvrigt også, om en efterrengøring er med i prisen. Hvis ikke det er inkluderet, så er du nødt til selv at gøre meget grundigt rent efter jeres besøg. Hunde fælder og grisser, og det betyder, at du skal have gjort rent i hele huset. Hvis der er slutrengøring med i lejen, så kan du nøjes med at gøre lettere rent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *