Sommerhusferie

ss22

Kunne du tænke dig at holde ferie i Danmark i år? I stedet for at søge til eksotiske destinationer sydpå, søger flere og flere blot efter ferie inden for landets grænser. Man undgår den hektiske pakning, lige op til at man skal stå i lufthavnen om natten, med en bagage man frygter har overvægt. 

Vælger man at holde ferie, ved at tage i sommerhus, kan man opdage smukke dele af Danmark, man måske ikke har besøgt før. Man eliminerer bedre al den tumult der er omkring at rejse udenlands, og du behøver ikke engang at frygte, om du nu også fik taget dit pas med. 

Hyggeligt sommerhus

Sommerhus vedligeholdelse

Har du behov for alenetid, tid med vennerne, eller mere tid med familien langt væk fra hverdagen? Så kan et ophold i et sommerhus virke både hyggeligt og afstressende. Hele året rundt rejser danskerne i sommerhus. Nogle køber deres eget, mens andre er glade for blot at leje. At holde et sommerhus ved lige, når det ikke er ens faste bolig, kan dog være en udfordring. 

Vedligeholdelse er netop det, som kan holde nogen tilbage fra at købe et sommerhus. Græsset skal slås, huset skal males, ting ruster, og der skal hver gang gøres hovedrent i hele huset. Som udlejer har man også et konstant ansvar, for at holde tingene pæne til de nye gæster. Med de mange mennesker som konstant rejser ind og ud af sommerhusene, kan det være en udfordring. Møbler og dekorationer kan blive ødelagt, og senge kan blive slidte og få brug for udskiftning. Sommerhuse fungerer lidt som små hoteller, hvor folk kommer og går. Det er derfor vigtigt at værne om vedligeholdelsen, så vel som hygiejnen. 

Skån din seng

Med den store udskiftning af gæster i sommerhuse, kan det være klogt at vælge løsninger der skåner sommerhusets senge. Du kan købe et vådliggerlagen online, som kan spare dig for både vasketøj og for ødelagte madrasser. Både små børn, voksne, og ældre kan have uheld i sengen om natten. At tisse i sengen er både pinligt, og kan være med til at ødelægge sengens madras. Du kan beskytte din seng ved at bruge vådliggerlagener. Et vådliggerlagen er ikke et helt normalt lagen, da det er lavet af materialer som gummi, vinyl, og polyuretan. Der er forskellige løsninger i forhold til, hvor meget beskyttelse man ønsker at give sengen.

Baby i seng

Hvilket lagen skal jeg vælge?

Afhængig af hvor meget beskyttelse du ønsker at give sengen, har du forskellige muligheder at vælge i mellem. Gummilagener har været brugt gennem mange år, og er meget effektive mod sengevædning. De er dog ikke det blødeste alternativ på markedet. Vinylbetræk er utrolig praktiske, da de nemt kan tørres af. De beskytter mod urin, støvmider, og andre væskeudslip. Det er en løsning som hoteller særligt bruger, da de er slidstærke og giver total beskyttelse af sengene. De kan også fås i forskellige tykkelser. Mange vælger et tykkere vinylbetræk, da de er sværere at rive hul på. Polyuretanbetræk er et nyere alternativ i øjeblikket, som er blødere at sove på, og betydeligt mere åndbart end de to andre alternativer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *