Guide til den bedste sommerhustur med damerne

ss22

Det kan være noget af det skønneste i verden at tage af sted med sine veninder på weekend, hvor I kun fokuserer på jer selv, får talt om alle de ting, I ikke deler med andre, og hvor I bliver helt opdaterede på hinandens liv. De fleste har en exceptionelt  travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til at få ringet til hinanden og følge op. Derfor er det også en god idé at lave en årlig sommerhustur, hvor venindegruppen tager afsted i sommerhus, lader kæreste og børn blive hjemme og bliver ladet op på venindekontoen. 

Der behøver sjældent at være planlagt noget som helst for en venindeweekend, men man kan alligevel godt forberede en lille smule hjemmefra. 

Sommerhus

Fredag: Rødvin, snak og spil

Brug fredagen på at ”lande” med hinanden, for I har garanteret uendeligt meget, I alle sammen skal opdateres på. Hvordan går det derhjemme? Er de glade for deres job? Hvordan er kærligheden? Er der sket spændende, nye ting siden sidst? Bestil takeaway eller lav maden hjemmefra, så den er lige til at lune, så I ikke skal spilde dyrebar tid på at lave mad.

Brug aftenen på at sludre ørerne af hinanden og drikke rødvin til langt ud på natten. Tag eventuelt nogle brætspil og kort med – sandsynligheden for, at I får spillet, er nok temmelig lille, men det er altid en hyggelig måde at tilbringe tid med sine veninder på.

Lørdag: Lang morgenmad og selvforkælelse

Du er i sommerhus, og du skal holde fri. Hvis du er B-menneske, så sov længe. Er du A-menneske, så stå op og ny stilheden. Med andre ord; brug dit indre ur og lad vækkeuret være. Når I alle sammen er stået op, så lav en stor og overdådig morgenmad og hæng ud ved morgenbordet til langt ud på dagen. Fortsæt de mange samtaler fra dagen før og nyd, at du ikke har noget, du skal nå. 

Behold nattøjet på og sæt en ”beauty-stand” op, når I er færdige med jeres lange morgenmad. Læg ansigtsmasker, tag fodbad og ordn negle. Brug tid på at lægge neglelak og vær kreative på hinandens negle. Køb eventuelt ind til smuk manicure og læs meget mere her.

Om aftenen dresser I op og holder cocktailaften til langt ud på natten.

Yoga

Søndag: Yoga og krammere

Søndag er lig med afslapning og afstresning. Og hvad er næsten bedre end at starte dagen med en omgang yoga med veninderne. Det er underordnet, hvilken yogaform I vælger. Men har I lidt tømmermænd fra dagen før, eller orker I bare ikke de helt store anstrengelser, så vælg kundalini yogaen. Her er tale om en yogaform, som er særligt meditativ. Den fokuserer på kropsøvelser, åndedræt, mantraer og meditation og kaldes også ”bevidsthedens yoga”. Her kan du virkelig være tilstede i kroppen og i nuet og komme i fuldkommen ro.

I kan eventuelt overveje at hyre en yoga underviser, som kan give jer en privat undervisningstime i sommerhuset. Alternativt kan I også gå ind på yogatips.dk og lære en masse om yoga og strikke jeres eget fantastiske program sammen. Sørg for at have noget behageligt og ekstremt roligt musik til jeres yoga session.

Bagefter spiser I morgenmad sammen, og lad nu endelig være med at skynde jer hjem derefter, blot fordi hverdagens pligter kalder. De pligter er der helt sikkert også tre timer senere, og I ses formentlig for sjældent til at gå for tidligt. 

Når weekenden lakker mod enden, så husk at give dine veninder en lang og tæt krammer. Når du krammer i mere end 10 sekunder, begynder hjernen at danne stoffet oxytocin, der løsner op for muskelspændinger og dæmper stressniveauet – ligesom hele weekenden med damerne allerede har gjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *