Danske sommerhuse er et hit at leje og udleje

ss22

Det er svært at forstille sig en mere typisk dansk og hyggelig ferie uden at nævne sommerhuse. Sommerhuse er for mange et fristed, hvor afkobling og hygge er i højsædet. De fleste af de danske sommerhuse er placeret tæt på strande, og er du heldig, fås de ofte med en skøn havudsigt. Du kan finde mange forskellige sommerhuse at leje, men der er et par ting, der kan gøre opholdet i et sommerhus bedre fra udlejers side. Gør du dig tanker om at udleje dit sommerhus, kunne de næste punkter være gode at have med i dine overvejelser.

magneter

Gør det nemt at finde de vigtigste informationer i sommerhuset

Udlejer du dit sommerhus, er der et par gode ting, du kan gøre for at gøre opholdet mest ideelt for de besøgende. Ud over et velfungerende køkken og bad er en opslagstavle en god løsning, når det kommer til at dele brugbar information. En magnetisk opslagstavle kan gøre sig godt, da du nemt kan flytte rundt på materialet uden, det går i stykker.  Brug gode magneter, der holder det hele godt på plads. Du kan dekorere dem, hvis du elsker kreative sysler.

 

Disse informationer er gode at have ved sommerhus-udlejning

Kontaktinformationer på udlejer af sommerhuset er selvfølgelig det vigtigste. Lav en oversigt med dit navn, telefonnummer og evt. Et billede så de vil kunne kende dig, hvis du skal et smut forbi sommerhuset. Informationer omkring hvor i sommerhuset de praktiske ting befinder sig og andre informationer der kunne være vigtig i en given nødssituation. Informationer om nærmeste offentlig transport samt indkøbsmuligheder vil også været godt at dele. Del også gerne oplevelsesmuligheder i nærområdet, så dine gæster kan få en ekstra skøn ferie. Det er en god idé at skrive alle opslag på dansk, engelsk og tysk.

 

Reglement for sommerhuset

 

Når du udlejer et sommerhus, er det vigtigt at dele de specifikke regler, du skulle finde nødvendige og gode. Dette kan være i forhold til, hvordan huset efterlades, når ferien er slut. Det er også godt her at præcisere, om der må laves bål i haven og lignende, så du ikke pludselig har en ufrivillig bålplads i baghaven. Uanset hvad er det vigtigt, at det står tydeligt og klart, så alle forstår reglerne, når de lejer dit sommerhus.

sommerhuse

Gode billeder sælger bedre

 

Når du ønsker at udleje dit sommerhus, er billeder en afgørende del af dette. Langt de fleste vil hellere leje et sommerhus, de har en visuel idé om, hvordan det ser ud og er indrettet. Det er et sted, man søger hen for at få en skøn og hyggelig ferie, og derfor kan indretningen eller blot det at se have, køkken eller bad være det, der afgør, om det er lige netop dit sommerhus, de ønsker at leje. Kender du en, der er lidt ferm med et kamera, eller er du det selv, kan det nemt gøres. Med billeder af hvert rum i huset samt have er du sikret flere bookinger end blot et billede af facaden og en plantegning. Ønsker du at kunne give gode oplevelser videre, kan du lave en gæstebog, hvor det er muligt for gæsterne at skrive en hilsen om deres ophold der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *