3 aktiviteter i Vestjylland til din sommerferie

ss22

Sommerferien kommer langsomt snigende, og snart er det tid til den længe ventede ferie. Hvis du ikke har besluttet dig for, hvor ferien skal holdes i år, vil et rigtig godt bud være at holde din ferie i Vestjylland. Her kan du blive klogere på hvilke aktiviteter i Vestjylland, der kunne blive en del af din sommerferie.

Fiskeri

Vestjylland er kendt for deres hav og fine strande og hermed også fiskeri. Her kan du på mange af vestkystens restauranter nyde lækker friskfanget fisk, eller købe det friskfanget hos fiskehandleren og tage med tilbage til sommerhuset og nyde. På din ferie i Vestjylland kan du også selv fiske fra moler, ude på havet, fra stranden eller i put and take søer. Du skal dog huske at have købt et fisketegn, og hvis du mangler fiskeudstyr, er der også en masse at vælge mellem i Vestjylland.

Akvarier

Blandt spændende aktiviteter i Vestjylland kan du også vælge at besøge et eller flere akvarier. Her kan du bl.a. vælge mellem Jyllandsakvariet som har en masse forskellige havdyr, hvor du bl.a. kan være med til at give dem mad. Der er også rørebassiner, hvor du kan få lov til at røre ved bl.a. krabber og rokker. Der er også Fiskeriets hus i Ringkøbing, hvor du også kan se en masse forskellige fisk såsom ål, fladfisk og søstjerner på din ferie i Vestjylland. Du kan også besøge Fiskeri- og Søfartsmuseet, hvor du bl.a. kan se sæler, hajer og gopler.

Cykelture

Der er også aktive aktiviteter i Vestjylland, hvor der bl.a. er mange gode afmærkede cykelstier. Du kan f.eks. cykle fra Ringkøbing til Søndervig, fra Søndervig til Hvide Sande og fra Hvide Sande til Nymindegab osv. På disse ture får du set en masse smuk natur, samtidig med at du får motion. Du kan også nemt leje cykler i området.