Sommerhus med små børn

ss22

Mange danskere benytter sig hvert år af de fantastiske strande, som Danmark er omgivet af. At tage i sommerhus er derfor den foretrukne ferie for mange, og det er også helt fantastiske at komme ud i naturen og bare få lov til at slappe af. Når man har små børn, kan det være begrænset hvor meget rejsetid, børnene kan holde til, og her er sommerhuset derfor også en oplagt feriemulighed. Læs med her og find ud af, hvad du helt sikkert skal have med, når du tager i sommerhus med børnene. 

Natur

En bære T-shirt

Små børn skal ikke holde jer tilbage, når I er på ferie. Man kan derfor sagtens opleve en masse, og få en masse ud af sin ferie. Dog bliver man nødt til at have noget praktisk og godt at bære barnet i. En bære T-shirt kan være en perfekt måde at have barnet med på oplevelse. Bære T-shirten er både behagelig for babyen og for den voksne, og derudover skaber den trygge rammer for barnet. Den tætte kropskontakt kan derfor forbedre båndet mellem barn og forældre. Udover bære T-shirts er der mange andre produkter, som man kan bruge, når man har småfolk med på ferie. Dette kunne bl.a. være sleepcarrier, som giver barnet en skøn transportabel soveplads. Læs mere om de skønne produkter fra Najell, og bliv inspireret til, hvordan du bedst kan have din baby med på tur. 

Spil og lege

Selvom at barnet måske ikke er helt gammelt nok til at kunne deltage i spil, findes der mange lege, som kan være med til at forbedre barnets motorik. Husk derfor at pakke de ting som I underholder barnet med derhjemme. Derudover er højtlæsning altid en vinder, når der er tale om hygge med børnene. Uanset hvor gammelt barnet er, er det dejligt og beroligende at lytte til sine forældres stemmer. Når man er i sommerhus omgivet af den fantastiske natur, skal I selvfølgelig også lade barnet opleve lidt af denne. Lad derfor barnet kravle lidt rundt i det fri, og tag det gerne med på en lille badetur. 

Få besøg af bedsteforældrene 

En ferie i sommerhus er så skøn. Man kommer både helt tæt på naturen og tæt på sin familie. Derfor kan det også være hyggeligt at invitere bedsteforældrene på besøg i sommerhuset. Først og fremmest kan man dele nogle fantastiske stunder med dem, og derudover kan de se lidt efter den lille, imens I forældre måske får lidt alenetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *