Få gratis parkeringsservice og kontrol denne sommer

ss22

Står du med et parkeringsproblem? Bliver dine p-pladser brugt af uvedkommende? Så få hjælp hos COPARK, som tilbyder gratis parkeringsservice. Dette mindre og private firma specialiserer sig i god kommunikation og samarbejde i øjenhøjde. Når du opretter dig eller din virksomhed, får du hurtigt kontakt til egen fast konsulent. Sikr din boligforening eller virksomheds private parkeringspladser i sommermånederne, når mange rejser udenlands eller tager til sommerhuset.  

Bil ved sommerhus

Undgå uvedkommende parkering imens du er væk fra job og hjem 

Tag trygt på ferie imens der bliver ført dagligt tilsyn på din forening eller virksomheds p-pladser. Der er en let løsning. COPARK tilbyder parkeringsservice. Sommeren er det perfekte tidspunkt at påbegynde sin parkeringskontrol, fordi de varme feriemåneder betyder tomme p-båse på forskellige arbejdspladser. 

Der tilbydes gratis parkeringsservice for private virksomheder og boligforeninger. Få kontrol af din parkeringsplads imens du er på ferie, og vær sikker på at uvedkommende ikke bruger din plads. Det er både nemt at registrere sig, og du skal ikke selv udføre tidskrævende administrative opgaver. Vær sikker på at din p-plads kun bliver brugt af dig selv. Læs videre for at finde ud af mere om fordelene ved privat parkeringsservice. 

Nem hjælp til udlejere mod uvedkommende parkering

Er du sommerhusudlejer, eller er du medlem af en privat udlejerforening? Så kan du få gratis tilsyn af parkeringspladserne på de udlejede ejendomme. Bliv sikker på at p-pladserne ved sommerhusets grund, ikke bliver brugt af ubudne bilister imens huset står tomt. Som udlejer er det førsteprioritet, at feriehuset står parat til gæster. Privat parkeringsservice kan hjælpe dig med at holde styr på feriehusets parkering, helt nemt og sikkert.

Du kan også få en indtægt på de betalte kontrolgebyrer. De udbetalte penge fra disse gebyrer deles mellem firmaet som yder parkeringsservice, og kunden. Du kan få helt op til 300 kroner pr. udbetalt bøde. Vælg at få hjælp fra dette private firma, hvis du ønsker at få del i Danmarks højeste indtægtsdeling på kontrolgebyrer. Læs mere om hvordan du kan få kontrol af din parkeringsplads på hjemmesiden.

Professionel parkeringsservice på dine præmisser

Når du får en aftale med COPARK, udføres p-servicen efter dine regler, som du ved kontakt oplyser om. Vagterne er uddannede, de bærer uniform, og de er fast lønnede. På denne måde sikres det at dine krav overholdes, og at vagterne laver fair kontrol over parkeringspladserne. De ansatte har ingen interesse i at udstede ekstra kontrolgebyrer. 

Denne sommer er det perfekte tidspunkt at starte med privat parkeringskontrol. Hvis du er sommerhusejer, kan du få kontrol over dine parkeringspladser. Alle arbejdspladser kan ligeledes have gavn af p-kontrol, for at undgå uvedkommen parkering på private pladser. Få en nem og gratis aftale, og nyd sommeren uden parkeringsproblemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *