Derfor bør du tage håndsprit med i sommerhus

ss22

God og renlig håndsprit og rengøringsartikler er noget, man tit glemmer, hvis turen går til sommerhuset. Uanset om det er et lejet sommerhus, eller om det er et familieejet et, vil der altid være behov for renlighed og oprydning.

Sommerhusferier er aldrig til at forudsige

Sommerhusferier kan betyde mange ting. Det kan betyde druk og fest med vennerne, afslapning og indre ro, eller det kan være en hyggelig familie-tid. Sommerhusferien kan foregå hjemme, i de danske udkantsområder, eller det kan være et sommerhus i Tyskland, eller andre europæiske lande. Sommerhus-turen er også en god idé for dig, som er single. Det kan være, at en flot dame/mand fra Grækenland tilfældigvis er på besøg i Blokhus samme tidspunkt som dig.

De danske somre i sommerhuse er noget særligt

Den danske sommer er noget ganske specielt, det ved alle, lige fra digterne til børnene. Der er noget særligt over det med at tage op i et hus, hvor der ikke er andet planlagt end blot at være sammen med hinanden og naturen. Tager man i sommerhus flere sammen, er det for at komme hinanden og naturen ved. I sommerhuset kan man finde en særlig ro, der ikke er til at finde i byen. Der er ofte stille i sommerhusene, stille på en måde man ikke kan finde inde i byerne.

Derfor er håndsprit nødvendigt

Renlighed på sommerhusturen er særlig vigtig, for dig der gerne vil gøre et godt indtryk. Håndsprit og andre rengøringsartikler kan siges at være den smarte, hurtige form for håndvask. Man har eksperimenteret i lang tid med sprit, for at kunne komme frem til den form for håndsprit og rengøringsartikler vi kender i dag. Sprit kommer hovedsageligt i tre former: Brændevin, ethanol og håndsprit. Håndspritten er den eneste af disse, der ikke kan indtages og bruges til at rengøre med. Sprit fjerner hurtigt bakterier, fra glatte overflader, og er derfor effektiv som rengøringsmiddel.

hytte

Er renligheds kravene blevet fanatiske?

I takt med at vores krav for renlighed, både på arbejdspladser og i hjemmene er steget, er der flere og flere, der ser med skepsis på denne stigende renligheds-bølge. Børn er f.eks. meget mere afskærmede fra bakterier i dag, end de var for halvtreds år siden. Man kan stille spørgsmålstegn ved, om der virkelig er behov for så stor en opmærksomhed, på det renlige felt. Har børn godt af en smule bakterier? De fleste vil gerne se sine børn løbe rundt og lege udenfor i naturen og dermed blive en smule beskidte.

Håndsprit eller den gode gamle håndvask?

Der diskuteres bredt og vidt, om den bedste form for renhed er ved en håndvask eller håndsprit. Mange bruger begge dele på deres arbejdsplads, f eks. læger, der både spritter og vasker deres hænder inden operationer. I børnehaver er der også store krav til hygiejne, grundet de mange bakterier der kan blive overført fra barn til voksen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *