Julegaveideer til mænd – som også kan bruges i sommerhuset

ss22

 

Nu nærmer julen sig med hastige skridt, og så skal der købes julegaver til store som små. Her kommer noget inspiration til julegave til ham, som næsten aldrig ønsker sig noget.

Find inspiration

Der findes nogle mænd, hvis ønskeseddel består af en linje, hvor der står sokker. Den linje er der altid, til gengæld er der ikke andre. Og hvis man ikke for 117. år i træk vil give sokker, skal man tænke kreativt. Det kan være noget lokalt som du kan finde ved at bruge lokal seo.

Et godt sted at starte kunne være at se på mandens fritidsinteresser. Hvis det er en mand, som dyrker en del sport, kunne man se efter noget nyt sportsudstyr. Det kunne være alt fra et surfbræt til en ny tennisketcher. Her er sportstøj også altid relevant. Der skal jo en del til, når man dyrker sport, og det skal vaskes indimellem, så man kan sagtens bruge mere end et sæt.

Nogle mænd er decideret vinentusiaster. Her kunne man finde en god vin til ham. Det kunne eksempelvis være noget lidt anderledes i forhold til det, han plejer selv at vælge, så han kunne få udvidet sine horisonter. Man kunne naturligvis ligeledes køre med det sikre valg, man ved, han sætter pris på, eller vælge begge dele såfremt økonomien tillader det.

Hvis det drejer sig om en mand, man kender rigtigt godt, kunne man begynde at lægge mærke til, om der er noget, han eventuelt mangler, som han ikke selv har skrevet på ønskesedlen. Det kunne for eksempel være en brugsgenstand, som er ved at være slidt. Måske hans yndlingskokkekniv eller et par læderhandsker til vinter.

Hvis det er en lidt dyrere gave, kan det være, man kan gå sammen med andre, eller man kan slå julegave og fødselsdagsgave sammen. Det vil han helst sikkert ikke have noget imod. Hellere færre større gaver der giver mening, end flere små han risikerer bare at skulle ud at bytte.

Uhåndgribelige julegaver

Nogle mænd ønsker sig mest af alt mere tid. Det kunne være tid til at komme ud at dyrke den sportsgren, han elsker, men alt for sjældent har eller tager sig tid til. Hvis det er en golfentusiast, kunne man give ham et gavekort til at komme ud at spille golf, hvor han så kunne vælge mellem forskellige baner. Golf er et tidskrævende spil, så det kan føles som en stor luksus i et fortravlet liv at få muligheden for at tage ud og bruge en dag helt uforstyrret på sin store interesse.

Hvis det er en mand, som elsker et godt adrenalinkick, kan det være, han skal ud at springe i faldskærm eller ud at prøve bungyjump.

Det kan i hvert fald få pulsen op, og det er noget, han ikke glemmer lige med det samme bagefter.

Det kunne også være, at manden skulle have en uge i sommerhus. Mange gange tænker man på, at det kunne være hyggeligt, men så får man ikke lige gjort noget ved det. Her er nu chancen for at få tingene til at ske. Så kunne man leje et sommerhus i en uge, og så kunne han selv få lov at bestemme, hvad han ville bruge ugen til. Det kan være, han inviterer sin familie med og gør det til en hyggetur. Det kan selvfølgelig også være, at han hellere vil have en herretur med masser af sport, videospil og fest om aftenen. Man kunne eventuelt kombinere de to, og så starte med at tage nogle rolige dage sammen med familien for så at slutte af med et brag af en fest sammen med nogle gode kammerater. Uanset hvad han vælger, vil han få nogle oplevelser, der vil gøre ham rig på minder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *