Tips til at holde vinduerne rene i sommerhuset

ss22

Når man ejer et sommerhus, skal man huske at holde det ved lige, så det bliver ved med at være hyggeligt og pænt. Der er faktisk rigtig mange ting, der skal vedligeholdes i sommerhuset, og rengøringen er bare en lille del af det. Dog er denne del også super vigtig at huske at tage sig af, for som du nok kan forestille dig, så er det ikke særlig hyggeligt at komme hen til et sommerhus, der er støvet og beskidt. 

Hytte

Sådan kan du gøre vinduespudsningen lettere og sjovere

Der er selvfølgelig mange ting, der skal gøres rene, men en af de ting, som man ofte overser, eller som man vælger at springe over, er vinduespudsningen. Hvis du synes, at det er et svært og kedeligt at vaske vinduerne, så kan du herunder få et par tips til, hvordan du kan gøre det lettere.

  • Noget af det første, du kan gøre for at gøre arbejdet lettere og sjovere, er at sætte noget musik på! Når man lytter til sine yndlingssange i baggrunden, kan det nærmest blive helt sjovt at vaske vinduer!
  • Bevæg vinduesskraberen i en enkelt bevægelse. Hvis du bliver ved med at fjerne den fra glasset, kommer du til at danne striber, da du så ikke overlapper de steder, du allerede har skrabet.
  • Start fra et af vinduets øverste hjørner og kør skraberen i et slags omvendt s. På den måde undgår du, at der bliver ved med at løbe vand ned ad ruden, når du starter fra toppen og bevæger dig nedad.
  • Hvis disse tips ikke gav dig en større lyst til at vaske vinduerne, så kan du med fordel overveje at få fat i en professionel vinduespudser, som du kan kontakte via https://gronpolering.dk/
Fingeraftryk på vindue

Find inspiration til, hvor du skal tage hen på din næste ferie

Hvis du godt kunne tænke dig at rejse til en anden feriedestination i år fremfor dit eget sommerhus, så er det også helt forståeligt. Det kan også være rart med noget forandring en gang imellem, så hvis du godt kunne tænke dig at få lidt inspiration til, hvor du kan tage hen, så læs mere her.