Besøg Danmarks spændende turistattraktioner på sommerhusferien

ss22

Danmark har enormt meget at byde på, og der kan vise sig mange fordele ved at være turist i sit eget land. Man behøver ikke tage til udlandet for at få nye, spændende kulturelle oplevelser, da Danmark har mange skjulte kroge med interessant historie. Der er heller ingen lange flyture, dyre biletter eller fremmede sprog på en hyggelig sommerhusferie. Og så kan du også tage forbi familie og venner på vejen og få endnu mere ud af turen.

Lej et sommerhus, pak taskerne, og tag ud og oplev Danmark som turist.

Hvis du efter din tur vil dele ud af din nye viden, kan du lave din en hjemmeside eller blog, hvor du kan vejlede og inspirere andre. Læs mere her

tivoli

Forlystelsesparker

Danmark har nogle verdenskendte forlystelsesparker. Tivoli er ikke blot verdenskendt, men er også den mest besøgte turistattraktion. Hvis dit sommerhus ligger tæt på København, eller der er gode forbindelser med offentlig transport, er det helt sikkert værd at besøge Tivoli i din ferie. Det er både sjovt for voksne og børn, så det er lidt til enhver smag.

Derudover er der bl.a. Legoland, Bonbonland, Bakken og Djurs Sommerland, som hver især tilbyder fis og ballade til din ferie. 

Museer 

Danmark har masser af museer spredt ud over hele landet. De mest kendte ligger i storbyerne, men der er mange små lokale museer rundt omkring. Du kan derfor søge på, hvilke museer der ligger nær dit sommerhus og tage et smut forbi. Det er altid spændende at få lidt historie og viden om den by, man besøger. 

Hvis du er interesseret i de mest kendte museer, er der Nationalmuseet, Arken og Louisiana i og udenfor København. Derudover er ARoS et fantastisk kunstmuseum, hvis man er i sommerhus i Jylland tæt ved Århus.

badeland

Naturoplevelser 

Danmark byder derudover på mange spændende naturoplevelser. 

I København er der f.eks. Botaniskhave og Kongens Have, som kun er få ud af de mange smukke parker i København. 

I Jylland byder Djursland på mange spændende aktiviteter udover Djurs sommerland. Der er bl.a. Randers Regnskov eller Ree Park Safari, som begge byder på spændende og smuk natur.

I Jylland er en af de mest kendte sommerhusområder desuden Skagen eller vestkysten, som er naturoplevelser i sig selv.

Badelande

Der findes badelande i hele Danmark, så der er sikkert et nær dit sommerhus. En badelandsferie er sjov for både voksne og børn med forskellige bassiner, aktiviteter og rutsjebaner. 

En badeferie byder desuden på mange aktiviteter udover badning, såsom minigolf, bowling og naturoplevelser i nærheden.

Det største badeland Lalandia ligger i Billund og man kan nemt leje et sommerhus på stedet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *