4 billige alternativer hvis du er træt af sommerhusferien

ss22

Trænger du også til noget ferie, men orker ikke den evindelige tur i sommerhus. Her kommer fire gode og ikke mindst billige alternativer til hvilken type ferie du kan tage i stedet. For selvom man skulle tro at det er billigt at blive herhjemme og bare tage i sommerhus, så kan det faktisk hurtigt rende op og blive en dyr fornøjelse.

Oplev den danske natur med camping

Der findes flere former for campingferie man kan tage sig. For du kan enten vælge at tage i telt eller i camping. Især telt muligheden er et godt og billigt alternativ.  Vælger du at gøre det her i Danmark, giver det dig også mulighed for at se en lidt anden side af den danske natur. For du kunne jo vælge at besøge en del af Danmark, hvor du ikke tidligere har været.

Den billige storbyferie

Det er faktisk også muligt at komme på en billig byferie, hvis man sætter sig ned og får planlagt tingene lidt bedre. Hvis du ovenikøbet vælger en by i dit eget land, så er transporten også tit lidt billigere. Hvis du er lidt tålmodig, kan du med en portion god research finde frem til nogle gode deals på hoteller, vandrehjem eller andet. Derudover kan man også overveje at bo på et hostel. Det er nemlig ofte stadig muligt at få private værelser på hostels, men det er noget billigere end et normalt hotel.

Kom billigt til sydens varme med afbudsrejser

En rigtig god måde at komme på en ferie til langt billigere penge, end hvad den egentlig burde koste, er ved at tage en afbudsrejse. På den måde kan du endda komme ud og flyve og ned sydpå hvor du kan nyde solen og varmen. Her er det dog vigtigt at du er rimelig fleksibel i forhold til hvornår du gerne vil rejse og eventuelt også hvor du kunne tænke dig at rejse hen. Men hvis du har lidt is i maven, så kan du sagtens komme på en super skøn ferie for en lille sum penge. Der findes flere måder at finde frem til disse rejser på. En måde er at du kan bruge noget tid på at holde øje med priserne og markedet for afbudsrejser, men du kan også som regel finde en billig afbudsrejse få dage før afgang. Det kommer bare an på hvilken måde du foretrækker.

Hold ferie i egen by

Det lyder måske ikke som rigtig ferie når du bare bliver hjemme. Men ferie i egen by kan være rigtig hyggeligt. Du kan vælge at tage en overnatning på et billigt hotel eller hostel inde i byen og så se nogle af din bys seværdigheder. Ved at blive i din egen by, sparer du jo for eksempel penge på transport og dermed bliver din ferie lidt billigere. Derudover kan du også få fuld udnyttelse af dine feriedage, fordi du heller ikke skal bruge tid på at rejse frem og tilbage. Måske vil du blive overrasket over hvor hyggelig din by egentlig er og genfinde noget kærlighed til den.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *