Nyd en rolig stund i sommerhuset

ss22

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der gennemlever en meget travl og til tider hektisk hverdag. Det betyder, at vi ikke får tid til at pleje os selv og nyde lidt selvforkælelse i ny og næ. Og det er ærgerligt, når det lige præcis er den form for hverdagsluksus, der kan være med til at give os den ro, som der er behov for, når vi igen skal have energi til at yde mest effektivt og også have motivation til det for eksempel, når vi er på arbejde.

Stilhed

Lej et sommerhus online med alt du behøver til en stund væk fra hjemmet 

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at det er ved at være tid til at du tager en pause fra hverdagen. Det betyder, at du for en sund ikke skal tænke på alle de trivialiteter, som der gør sig gældende, men blot nyde lidt frihed og spontanitet. Det kan du for eksempel gøre, hvis du vælger at leje et sommerhus. På den måde kommer du lidt væk hjemmefra, og du vil straks få en fornemmelse af ferie – også selvom det blot er for nogle få dage. Og du er heldig. Du kan nemlig finde et stort udvalg af lækre sommerhuse online, hvorfor der med sikkerhed er et, der kan give dig den ro, som du hunger efter.

Har du behov for mere selvforkælelse, så nyd personlig pleje med en æterisk olie 

Det er dog ikke sikkert, at det er nok bare at tage i sommerhus og nyde bølgernes brusen eller skovens stilhed. Derfor kan det være, at du skal gøre det lidt ekstra lækkert for dig selv. Og det kan du for eksempel gøre ved at pleje dig selv og din krop blandt andet ved at gøre brug af en god æterisk olie. En sådan er især god for huden, og derfor kan den give den pleje og den fugt, som huden kan have behov for, når den skal se frisk ud igen. 

Pleje

Allergitest din nye æteriske olie før du påfører den hele huden og undgå eventuelle gener 

Det er dog en god ide forinden lige at tjekke, at man kan tåle olien, således man ikke påfører sin ofte sarte hud noget, der vil blive til stor gene. Det vil nemlig hurtigt vise sig i form af rødt udslæt og kløende eksem. Start derfor med at teste din nye olie på et lille område af din hud og se, hvordan den reagerer. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *