Nyd din pensionisttilværelse smertefrit i et sommerhus

ss22

Når man bliver pensionist og har ret til at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet, er der mange, der planlægger at distancere sig en smule fra det travle byliv. I stedet vil de langt hellere bruge tiden langt ude på landet eller i et lille sommerhus. Der er ikke så meget der forstyrrer, men der er heller ikke så mange kvadratmeter at tage sig af og forholde sig til. Det kan desuden gøre en aktiv livsstil langt nemmere, hvis hoveddøren åbner op lige ud i den smukke danske natur.

CBD olie

Udlev det aktive drømmeliv

Drømmelivet for rigtig mange pensionister er nemlig at kunne tage en daglig vandre- eller cykeltur gennem den smukke natur med enten ægtefællen eller nogle gode venner. Netop denne drøm om en aktiv livsstil brister dog desværre for rigtig mange grundet kroniske smerter i led, muskler eller ryg. Nogle gange kan smerterne være fuldstændig debilliterende, andre gange kan den være næsten ikkeeksisterende. Alligevel kan sådan en form for smerte ødelægge enhver drøm om et aktivt liv. Mange gange er smerterne ikke engang som følge af en sygdom eller andet, man kan gøre noget konkret ved. Langt størstedelen af tiden er det bare smerter som følge af et lange og hårdt arbejdsliv, og nu er led og muskler så småt ved at give op.

Fordi der ikke rigtig er nogen bagvedliggende grund for smerterne, der bare på mirakuløs vis kan kureres, ender rigtig mange med denne type smerte med at være afhængige af smertestillende medicin såsom morfin eller lignende. Den slags er dog heller ikke ligefrem sundt, og derfor er der på det seneste blevet observeret en generel tendens til, at folk lægger medicinen bag sig til fordel for et liv i smerte, som de så forsøger at kontrollere og leve med.

Cannabis olie

Sådan behøver det imidlertid heller ikke være. Man kan sagtens nyde en relativt smertefri pensionisttilværelse i et smukt sommerhus og ed en aktiv livsstil uden nødvendigvis af være afhængig af smertestillende medicin. Dette er blandt andet muligt grundet et middel som cannabis olie. Cannabis er et naturligt stof udvundet af en plante, og er derfor bedre ved kroppen end noget lavet i et laboratorie. Desuden er det også bevist, at folk med kroniske smerter i for eksempel ryggen har kunnet nyde en langt bedre livskvalitet ved hjælp af cannabis olie.

På trods af dette har cannabis olien dog haft et noget trægt indtog på det danske marked. Dette kan blandt andet skyldes de associationer, navnet vækker til det euforiserende stof hash. Disse udvindes dag også fra den samme plante, men ellers har de faktisk ikke meget til fælles. Hash får nemlig dets euforiserende egenskaber fra et helt andet stof i planten ved navn THC. Et stof som cannabisolie på det danske marked slet ikke må indeholde. Cannabis olie er dog ved at vinde indtog i Danmark til glæde for rigtig mange mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *