Lev livet fuldt ud i sommerhus med hunden

ss22

Når rejsen til syden synes langt væk, og man længes efter afslapning, ferie og rolige stunder, er der ikke noget som en sommerhusferie i selskab med menneskets bedste ven, hunden. Her har en særlig race vundet manges hjerter, fordi den er loyal, glad, trofast og livlig, og er den bedste familiehund selv til de helt små børn. Vi taler om den berømte Mastiff, der fik sin egen ”Fifteen minutes of fame” i den amerikanske film ”Turner og Hund”. Er du og I nysgerrige efter at vide mere om denne skønne race, kan I se mere om racen her.  

Kom helt tæt på naturen med din hund   

Det er en drøm for mange mennesker, at de kan udleve sommerhusferien i selskab med deres bedste ven, hunden. Her kan man tage i sommerhus hele året rundt og lege, gå en tur og slappe af i selskab med hunden. Den er en udsøgt vandhund, og er sommerhuset beliggende tæt på eller lige ved vandet, kan I få mange gode stunder her i leg efter en pind i vandet eller ved en gå – eller løbetur langs med vandets glitrende havoverflade. 

Tag børnene med i sommerhus  

Vælger I som familie eller enlig at tage børnene med i sommerhus, kan I med fordel tage hunden med som et rart og beroligende selskab for børnene. En hund er super god som ledsager på stranden, i skoven eller rundt i sommerhusområdet, og det kan skabe ekstra tryghed for både børnene og forældrene, at den følger med rundt. En hund kan også være en stor motivation for børnene, hvis de hænger lidt for længe over deres tablet eller mobiltelefon. Her kan hundens behov for at blive luftet og rørt give en god anledning til, at børnene går en tur med den eller leger med den i haven eller på stranden. På denne måde får de rørt sig på en sjov og naturlig måde. 

Skab uforglemmelige minder  

Uanset om I tager i sommerhus på Sjælland, Fyn, i Jylland, på Bornholm eller på nogle af de danske, smukke småøer, er der rig lejlighed til at nyde naturen i selskab med hunden. Hundens gode lugtesans kan endda give jer ekstra mulighed for at gå i dens spor og agere sporhunde i naturen. Giv jer selv den opgave at gå og dufte og snuse til alle de blomster og planter, I møder på jeres vej. På denne måde kan I lære nyt om naturen og dens flora og fauna. Hav eventuelt en bog med på vejen, der beskriver de mange planter og blomster, og se, om der også er nogle spiselige undervejs, som I kan bruge i aftensmaden eller som pynt på en lækker dessert. På denne måde kan I integrere naturen i jeres sommerhusoplevelse og samtidig få nye smagsoplevelser rent gastronomisk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *